Cineplexx novim filmskim hitom okupio brojna poznata lica

FOTO: pr FOTO: PR FOTO: pr/ na foto: iva saric leko, mario valentic FOTO: pr/ na foto: Iva Saric Leko FOTO: pr/ na foto: mario valentic FOTO: pr/ na foto: mirna zidaric i suprug FOTO: pr/ na foto: mirna zidaric FOTO: pr/ na foto: petar ciritovic
Ovaj tjedan Cineplexx je predstavio istinitu priču ispričanu na način kakav do sada publika nije imala prilike vidjeti. Brojna poznata lica okupila su se u prvim redovima kako bi pogledala ovaj emotivan film, a možda i vas odvuće pred velike ekrane.
Vidi originalni članak

Američki redatelj Robert Zemeckis u svojoj filmskoj povijesti broji hitove kao što su Forrest Gump, Brodolom života, Povratak u budućnost, Polar Express i Let, a nedavno je izbacio film Put do slave, istinsku priču o Philippeu Petitu, čovjeku koji je jedini na svijetu hodao po nepreglednoj praznini između dva tornja Svjetskog trgovačkog centra.  Petar Ćiritović, Mario Valentić, Mirna Zidarić, Iva Šarić Leko te brojni drugi, jučer su na svečanoj premijeri u Cineplexxu City Centera one East imali priliku pogledati ovaj film, ali uz inovativnu 3D tehnologiju. 

Također, ovo je jedan od rijetkih filmova namijenjen apsolutno svim generacijama gledatelja - prava istinita priča ispričana na način kakav do sada publika nije imala prilike vidjeti. Uz sve to, sam film ljubavno je pismo Parizu i New Yorku 70-ih godina prošloga stoljeća, ali iznad svega, to je ljubavno pismo dvama tornjevima Svjetskog trgovačkog centra u njihovom punom sjaju. Film u Cineplexx kina stiže 8. listopada.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".