Budite najkreativniji i osvojite druženje s Mineom te brojne vrijedne nagrade!

Nastavljamo s projektom "Večer s dizajnerom", a ovog vas puta ugošćuje Minea.
Vidi originalni članak

Nastavljamo s projektom "Večer s dizajnerom" u kojem vas sljedeće subote ugošćuje zaštitno lice emisije „Dom iz snova“ – pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea. Svi prijavljeni kreativci imat će priliku upoznati slavnu gošću te osvojiti super nagrade na kreativnom blagdanskom natjecanju.

Ove subote, 23. prosinca, projektu „Večer s dizajnerom“ pridružuje se voditeljica humanitarno-kreativne emisije „Dom iz snova“ - Renata Končić Minea s kojom će se troje odabranih čitatelja imati priliku družiti u Arena Centru te osvojiti vrijedne nagrade. Tri natjecatelja imat će sat vremena da pokažu svoje znanje dekoriranja prigodnih blagdanskih stolova.

Renata Končić Minea, koja nas godinama zabavlja svojom glazbom, bacila se u voditeljske vode i to vrlo uspješno u tri projekta Nove TV. Zaštitno lice i voditeljica popularnog IN Magazina dirnula je srca mnogih gledatelja u emisiji „Radna Akcija“ čija je humanitarna nota zadržana i u emisiji „Dom iz snova“. Svojim već dokazanim talentom u odabiru pokućstva, detalja i svega neophodnog za opremanje interijera, kao i blagdanskih stolova zasigurno će pomoći svim natjecateljima kao i ostalim okupljenim gledateljima.

Minea će nas provesti kroz najaktualnije trendove u blagdanskom ukrašavanju interijera i svima okupljenima podijeliti korisne last minuta savjete. Svi obožavatelji Minee koji se prijave na naš nagradni natječaj i najkreativnije odgovore na pitanje „Koji je za Vas neophodni ukras na blagdanskom stolu?“, imaju priliku osvojiti super nagrade:
1.) Poklon bon Arena Centra
2.) Pretplatu na Večernji list
3.) Poklon iznenađenja za uređenje blagdanskog stola.

Budite maštoviti jer troje najkreativnijih prijava, nagrađujemo. Vremena za prijavu imate do 21. prosinca u ponoć.

Sudionik pristaje da se svi navedeni podaci koriste u marketinške svrhe Večernjeg Lista i Arena Centra te daje privolu da ga se obavještava o promotivnim novostima Večernjeg Lista i Arena Centra

Fill out my online form.
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".