Brojni poznati na otvorenju trgovine biranih muških odijela – 'Mister Mot'

Vidi originalni članak

U centru Zagreba, u Gundulićevoj ulici otvorena je trgovina 'Mister Mot' koja nudi najveći izbor muških odijela vrhunskih brendova.

Otvaranje trgovine s 30-godišnjom tradicijom nisu propustili ni glazbenik Petar Grašo, Olimpijci: Filip Hrgović i Valent Sinković, redatelj i koreograf Igor Barberić, kao i glumac Slavko Sobin,  te legendarni Ćiro Blažević.

Grašo je inače i dugogodišnje zaštitno lice brenda te je otkrio:

Kada sam prije 20 godina započinjao karijeru upravo je 'Mister Mot' bio taj koji me među prvima podržao, i poklonili su mi prvo odijelo. I danas naše prijateljstvo traje. Osobito, jer s obzirom na moju visinu, svaki put mogu pronaći odgovarajuću veličinu, što nije inače lak zadatak

Novootvorena trgovina 'Mister Mot' nudi najveći izbor muških odijela vrhunskih brendova za svečane prigode kao i poslovna odijela, te odjeću sportske elegancije, obuću i sav popratni asortiman.

'Mister Mot' u Splitu je već više od tri desetljeća poznat kao sinonim za muška odijela vrhunskih brendova: Hugo Boss, Lagerfeld, Pierre Cardin, Benvenuto, Digel, Bäumler.. Tamo se na 400 m² može birati između više od tisuću odijela.  

Iskustvo temelje na bogatom asortimanu koji nudi izbor za sve, a kao posebnu prednost ističu ponudu veličina u svim brojevima i među brojevima. Generacije muškaraca koje su odrastale uz 'Mister Mot' najbolji su dokaz kvalitete koju uvijek teže zadržati.

Čvrsto vjerujemo u to da „odijelo ne čini čovjeka, ali mnogo govori o njemu“, upravo zato za najbolji dojam, birajte najbolje odijelo, a ono se sigurno nalazi upravo na policama trgovine 'Mister Mot'.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".