Brojne hrvatske dame okupile se na rođendanu Martimexa

FOTO: PR/Martimex FOTO: PR/Martimex FOTO: PR/Martimex FOTO: PR/Martimex FOTO: PR/Martimex FOTO: PR/Martimex FOTO: PR/Martimex FOTO: PR/Martimex FOTO: PR/Martimex FOTO: PR/Martimex FOTO: PR/Martimex
Od Vanje Halilović i Matije Vujice do Ane Gruice i Katarine Baban - sve su poznate dame s Martimexom proslavile 25. rođendan!
Vidi originalni članak

Martimex je svoj 25. rođendan proslavio u društvu bronih poznatih dama koje su vjerne obožavateljice njihovih parfema; Ane Gruice, Mile Elegović Balić, Edite Misirić. Antonije Stupar, Vanje Halilović, Matije Vujice, Ane Miščević, Tihane Harapin Zalepugin, Kritine Krepele, Mirne Medaković, Petre Kurtele, Katarine Baban, ali i muških snaga poput Nenada Korkuta, Petra Ćiritovića i Amara Bukvića.

U predivnom ambijentu Muzeja za umjetnost i obrt, 300-injak uzvanika Martimexa uživali su u večeri koja je posebno naglašavala prijateljstvo i povjerenje prema prvom hrvatskom parfumerijskom lancu. Vrhunac rođendanskog slavlja bilo je posebno iznenađanje koje je Veljko Marton uspio vrlo uspješno držati u tajnosti do posljednjeg trenutka - iz impresivne kolekcije muzeja Marton, izdvojio je deset vrijednih predmeta za tombolu i podijelio ih najsretnijim dobitnicima večeri te taj način još jednom svima zahvalio prvenstveno na prijateljstvu koje su poklonili Martimexu.

“Htio bi se prije svega zahvaliti svima vama koji ste se rado odazvali našem pozivu da zajedno proslavimo 25. godišnjicu Martimexa. Mislim da trebamo biti ponosni da smo se uspjeli zadržati na poslovnoj sceni gotovo četvrt stoljeća. Činjenica da smo danas ovdje govori da smo se uspjeli ne samo održati već da imamo tvrtku koja je sposobna i dalje rasti i čvrsto se pozicionirati kao regionali igrač u beauty businessu.”; – naglasio je Veljko Marton, vlasnik Martimexa.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".