Avio kompanija Saudi Airlines objavila je oglas za prijem kandidata iz Hrvatske

Avio kompanija Saudi Airlines objavila je oglas za prijem kandidata iz Hrvatske. Ova vodeća avio kompanija s Bliskog istoka, osnovana davne 1945. leti na preko 59 destinacija širom svijeta.
Vidi originalni članak

Kako je navedeno, Saudi Airlines nudi izuzetne uvjete budućim zaposlenima, uz značajne beneficije, medicinsko osiguranje, mjesec plaćenog odmora, ali i povoljnosti prilikom kupovine karata za razne destinacije, koje mogu koristiti samo zaposleni.

Kako se prijaviti i koji su uvjeti

Kako su naveli u objašnjenju, tijekom odabira kandidata, komisija će, uz iskusni HR tim, svakom kandidatu posvetiti posebno vrijeme i kroz set odabranih pitanja procijeniti kapacitete neophodne za posao stjuardese u ovoj kompaniji. Zainteresirani kandidati se mogu prijaviti na email saudia.recruitment.hr@clipcon.net do 10. travnja ove godine. ''Znanje engleskog jezika je obavezan preduvjet za potencijalno zapošljavanje i tek nakon provjere vaše aplikacije od nadležne agencije i preliminarnog intervjua bit ćete pozvani u finalni krug. Od izuzetne je važnosti da imate između 20-30 godina, da ste u mogućnosti dosegnuti najmanje 212 cm dok stojite na vrhovima prstiju, da ste ljubazni i spremni na prilagođavanje različitoj kulturi, ljudima i običajima. Točnost je bitna na ovom poslu i važno je uvijek biti uredan, pridržavati se pravila lijepog ponašanja, kako u uniformi tako i van nje''- navedeno je u izjavi. Nakon toga slijedi pripremni trening koji prethodi diplomiranju na "Aviation Academy Jeddah – Kingdom of Saudi Arabia" i dobivanju IATA certifikata koji potvrđuje znanje i spremnost svakog pojedinca za preuzimanje pozicije na letovima širom svijeta. Ako kandidat uspješno završi intervju, nastavlja obavezne sistematske preglede i proceduru za dobivanje radne vize. Naravno, administrativni proces će voditi agencija koja će se baviti logističkim i organizacijskim potrebama.

Za buduće zaposlene

Kako su dodali u izjavi, razvoj karijere u Saudia Airlines-u ima izuzetnih prednosti, ali je i zahtjevan jer podrazumijeva komunikaciju s velikim brojem ljudi, poseban senzibilitet i ljubaznost. ''Svi zaposleni u ovoj kompaniji, imaju puno zdravstveno osiguranje za sve neophodne preglede, zahvate i lijekove. Naravno, osiguran je smještaj i to u luksuznim naseljima koja su predviđena samo za zaposlene u kompaniji, a koja imaju sve sadržaje: bazene, fitness centre, teniske i terene za odbojku, supermarket. Zaposleni dolaze iz više od 50 država svijeta''- navedeno je u izjavi. Zaposleni, kako su objasnili, imaju pravo na pet besplatnih povratnih karata za bilo koju destinaciju na koju leti Saudia, ali i neograničen broj karata, takozvanih "z – fair" s drugim avio kompanijama iz cijelog sveta, gdje će plaćati samo aerodromske takse i mnogo povoljniju kartu u odnosu na tržišnu cijenu. ''Layover je termin koji se koristi kada imate let i ostajete neko vrijeme u tom gradu. Tada je kompanija osigurala smještaj boraveći u luksuznim hotelima. Vaša prava, kao radnika i osobe koja boravi u Kraljevini Saudijskoj Arabiji, su maksimalno zaštićena u svakom trenutku. U ovoj zemlji, kao I svuda na svijetu, trebate poštovati zakone, ali možete nesmetano imati socijalni život, posjećivati plaže i odmarališta (koji su zatvorenog tipa i gdje stranci nesmetano ulaze), ići u spa, na večere, kavu i druženja''- navedeno je u izjavi. Za sve zainteresirane za nove destinacije, karijeru u vrhunskoj kompaniji, nove kulture, mogu se prijaviti na adresu saudia.recruitment.hr@clipcon.net do 15.4.2018.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".