U ‘Areni ljubavi’ osvojili trodnevno romantično putovanje u Napulj i Sorrento

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL
Tijekom programa “Ljubav pod maskama” u Arena Centru podjednako se zabavljali i veliki i mali
Vidi originalni članak

Zaprosio je svoju današnju suprugu u kostimu Petra Pana. Tulum u povodu zaruka pripremao je mjesecima. Kako bi iznenađenje bilo potpuno, u njihovom omiljenom zagrebačkom klubu dogovorio je kostimiranu zabavu s temom likova iz crtića, a prijatelje zamolio da mu pomognu u prosidbi. Slobodno vrijeme Dario Ivanković provodio je na probama kako bi sve bilo spremno za 29. svibnja 2015. Tada je, naime, u Buena Vista klubu na repertoaru bila predstava, s Petrom Panom i Zvončicom u glavnoj ulozi. Zvončicu je, naravno, glumila njegova današnja supruga Petra. No ona o predstavi nije ništa znala. Mislila je samo da odlaze na tulum pod maskama. Zagrizla je Darijev mamac i sama predložila u koje likove da se obuku. Čak je i kostime šivala! Da se nešto čudno događa posumnjala je tek kad ju je oteo i zarobio kapetan Kuka, a još je bila zbunjenija kad je vidjela cijelo društvo prijatelja obučenih u pidžame, gusare i izgubljene dječake.

Kviz za parove

- Kad sam počeo planirati, znao sam da će Petra odabrati baš te likove. S obzirom na to da je moja 30-godišnja ljubav teta u vrtiću, mašta joj uvijek bježi prema bajkama i pričama iz djetinjstva, a ona koja joj je najdraža je upravo Petar Pan - govori Dario Ivanković, koji je svoju osobni romantični trenutak odlučio ispričati kako bi sebe i svoju polovicu prijavio na nagradni natječaj na portalu Večernjeg lista i Dive. Njihova je priča odabrana kao jedna od najboljih, a Dario i Petra tako su postali jedan od ukupno devet parova, koliko ih se protekli vikend natjecalo u game showu “Arena ljubavi”, koji se organizirao u Arena Centru. Parovi su morali odgovarati na pitanja o svom partneru, poput koje je boje četkica za zube koju koristi, u kojem odjevnom predmetu se najugodnije osjeća, koji je njegov/njen najveći san, a morali su napisati i točnu kilažu onog drugoga. Show je vodila komičarka Andrea Andrassy, a u pauzama između nekoliko krugova vrijeme se kratilo u  Himalaya kissing corneru (photo boothu), fotografirajući se s raznim rekvizitima. Najmanje netočnih odgovora imali su upravo Dario i Petra, a pobjedu su odnijeli s devet od deset točnih.

Kako napisati ljubavno pismo

Tek ćemo vidjeti u čemu smo pogriješili, no najteža su nam bila pitanja s datumima, poput koji je dan rođenja majke ili bake partnera. Za kviz smo se i pripremali, razmišljući što bi nas sve mogli pitati - pričaju Dario i Petra, koji su osvojili trodnevno putovanje za dvoje u talijanski Napulj i Sorrento. Kviz je samo dio onoga što se za vikend događalo u najposjećenijem trgovačkom centru. Tijekom dva dana u sklopu programa “Ljubav pod maskama” u organizaciji Večernjeg lista i Arena Centra bili su organizirani razni sadržaji na temu Valentinova i fašnika. Prijepodneva su bila posvećena najmlađima, a za zabavu su bili zaduženi animatori iz “Carpylanda”. U dječjem kutku na kreativnim radionicama najmlađi su izrađivali prigodne maske, pisali ljubavna pisma, igrali razne igre koje potiču koordinaciju. Uz mnoštvo skečeva, zabavili su se i uz nastup zbora “Zagrebački anđeli”.

Subota navečer protekla je, pak, u znaku karnevala s humanitarnom notom. U akciji “Celebrity pod maskama” okupile su se brojne poznate osobe – pjevači Damir Kedžo, Ivan Penezić iz benda Pravila igre i Mario Budiščak iz Begina, glumac Lujo Kunčević, voditelji Karmela Vukov Colić, Dalibor Petko i Dean Pelić, poznati dizajnerski dvojac Elfs – Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić te rukometaši David Miklavčić, Tin Lučin, Josip Ereš i Ivan Vekić. Podijelili su oni tisuću krafni koje je omogućio Interspar, dok su posjetitelji u njima uživali uz simbolične donacije. Novac se skupljao za udrugu Down 21, koja skrbi o osobama s Downovim sindromom. S poznatima su se družili i članovi udruge, 13-ero mladih od 19 do 26 godina. Tijekom večeri uspjelo se skupiti više od tri tisuće kuna.

- Još nismo odlučili što ćemo s novcem, no najvjerojatnije ćemo ga potrošiti na neki izlet. Inače se često družimo, odlazimo u kino, kazalište, na razne sportske aktivnosti. Bitno je da su se naši mladi dobro zabavili, sve ostalo je samo bonus – zaključila je predsjednica udruge Dubravka Bradić.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".