3. Tjedan dizajna posjetilo više od 20 tisuća posjetitelja

FOTO: PR Tjedan dizajna FOTO: PR Tjedan dizajna FOTO: PR Tjedan dizajna FOTO: PR Tjedan dizajna FOTO: PR Tjedan dizajna FOTO: PR Tjedan dizajna FOTO: PR Tjedan dizajna FOTO: PR Tjedan dizajna FOTO: PR Tjedan dizajna
U nedjelju je završio 3. Tjedan dizajna koji se ove godine održavao na preko 4 tisuće kvadrata, a kako je bilo možete pogledati u galeriji...
Vidi originalni članak

U nedjelju je u Laubi završio 3. Tjedan dizajna Zagreb - najveće događanje u Hrvatskoj posvećeno dizajnu koje za cilj ima „povezivanje dizajnera sa gospodarstvenicima i populariziranje dizajna u najširoj javnosti“. Svaki dan programa bio je posvećen drugoj temi i ispunjen bogatim popratnim sadržajima kao što su izložbe proizvoda i projekata, konferencije, modne revije, paneli i manja događanja u centru grada. Osim u Laubi, događanja su održavana i na desetak lokacija u centru Zagreba.

Središnje događanje bila je velika izložba namještaja domaćih dizajnera, kao i izložba nordijskog dizajna ostvarena u suradnji sa zemljama partnerima: Danskom, Finskom, Norveškom i Švedskom. Dio postava u Laubi činio je i ZzID - godišnja izložba Zajednice za Industrijski dizajn.

Ako ste slučajno propustili ovogodišnji Tjedan dizajna, fotografije će vas uvjeriti da nipošto ne smijete sljedeći.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".