10 godina Etna Maara

FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr/ na foto: Andrijana Subotić Pjajcik FOTO: pr/ na foto: Andrijana Subotić Pjajcik Sasa Sekoranja FOTO: pr/ na foto: Aljosa Seric, Andrijana Subotić Pjajcik, Antonia Matkovic FOTO: pr/ na foto: B. Maglaic, B. Matkovic, A. Subotić Pjajcik, Tihana H. FOTO: pr/ na foto: Jacques Houdek, Andrijana Subotić Pjajcik FOTO: pr/ na foto: alen hrzica FOTO: pr/ na foto: aljosa seric FOTO: pr/ na foto: antonia matkovic FOTO: pr/ na foto: josipa lisac FOTO: pr/ na foto: mara bratos FOTO: pr/ na foto: Tihana Harapain Zelepugin FOTO: pr/ na foto: petar cvirn
U krugu prijatelja i medija, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik (Etna Maar) proslavila je 10 godina rada, te tim povodom otvorila novo prodajno mjesto koje se nalazi u Ilici 82. Na svečanom otvaranju podržala su je mnoga poznata lica poput Josipe Lisac, Antonie Matković & Aljoše Šerića (grupa Pavel), Mara Bratoš, Tihane Harapin Zalepugin i mnogih drugih.
Vidi originalni članak

Na ovogodišnjem Cro A Porter-u dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik predstavila je slavljeničku kolekciju za  jesen/zima 2015./16. pod nazivom ''Cosmic Attraction with Etna Maar“. Upravo ova jubilarna kolekcija na jedinstven način objedinila je viziju brenda i kroz ovo modno putovanje pokazala kako se njena inspiracija mijenjala, ali uvijek ostala vjerna svojim modnim načelima i korijenima. 
Kao i kod svake kolekcije Etna Maar naglasak stavlja na odabir materijala čiji odbarim se može vidjeti kroz  vunene tkanine, neopren i umjetno krzno. Po prvi put dizajnerica će predstaviti i nekoliko muških modela te na konstruktivan način razotkriti privlačnost između žene i muškaraca. Crna boja je bila i ostala inspiracija dizajnerici, tako i u ova kolekcija je dominantno crna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".