Elizabeth Arden nakon retinola lansirao i vitamin C u kapsulama

178x snažnije djelovanje vitamina C, komparirajući s tradicionalnim pakiranjem, u službi svježijeg te ujednačenijeg tena
Vidi originalni članak

Godine 1990. beauty brend Elizabeth Arden izazvao je revoluciju u industriji njege kože. Povezao je blagodati bioceramida, identičnih prirodnim ceramidima kože, pohranjenih i savršeno zaštićenih u jednokratnoj, biorazgradivoj kapsuli. Time je postignut savršen balans prijeko potrebnih ceramida, odgovornih za povezivanje stanica kože i jačanje prirodne zaštitne uloge kože.

Nakon lansiranja Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Seruma u pionirskom duhu nastavljaju s inovacijama te 2019. lansiraju novi proizvod – Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum.

Serum teksture suhog ulja kombinira moćne sastojke u pakiranju kapsule: Vitamin C za svjež, blistav ten te ceramide za produljenje mladenačkog izgleda kože.

VITAMIN C + CERAMIDE
Stabilan, moćan vitamin C, kapsuliran u monodozi te ceramidi ne samo da omogućuju koži optimalno osvježavanje tena i blistavost, nego istovremeno i hrane te jačaju prirodnu zaštitnu ulogu kože i tako doprinose zaglađenijem, mladenačkom izgledu kože. Komplementarno djelovanje moćnih sastojaka i inovativna tehnologija pakiranja zajednički doprinose rezultatu vidljivog posvjetljivanja tena, u borbi s hiperpigmetacijskim promjenama te zaštiti od slobodnih radikala .

PAKIRANJE I MOĆ FORMULE SASTOJAKA
Svaka kapsula sadrži vitamin C koji je 178x snažnijeg djelovanja jer tradicionalno pakiran vitamin C gubi svoja svojstva 3h nakon otvaranja pakiranja. Koristeći takav ultra-stabilan vitamin C, Vitamin C Ceramide Capsules omogućuju maksimalnu učinkovitost te zaštitu kože od vanjskih utjecaja.

Da bi se poboljšala hidrolipidna zaštita kože, u kapsuli se nalazi vitamin C koji je topiv u ulju; lakše se povezuje s masnoćom u našoj koži te bolje djeluje na i u našoj koži.

Uobičajena ponuda na tržištu koristi vitamin C topiv u vodi. Biorazgradiva kapsula za svježinu, te formula za moćno djelovanje na i u koži pomažu u smanjivanju znakova umora, a Vitamin C Ceramide Capsules pospješuju i produžuju blistavost kože lica. Koristi se ujutro ili navečer ispod uobičajene njege za lice.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".