Ekskluzivno doznajemo: Šime Vrsaljko iznimno je vezan za obitelj, a brza vožnja velika mu je strast

Dečki iz kluba ga obožavaju, a ima i dva kućna ljubimca
Vidi originalni članak

Prvo... Ovaj "bromance" Šime Vrsaljka i Dejana Lovrena nam je - sve! A, ako je netko postao velika zvijezda nakon ovog Svjetskog prvenstva u Rusiji, onda je to definitivno Šime Vrsaljko.

Bez obzira na to radi li se o terenu, medijima, Instagramu... gdjegod se pojavi, on ukrade cijeli show - nazivaju ga kraljem, carem, a dobio je i genijalan nadimak, Šime Veseljko.

Kako doznajemo iz izvora bliskog ovog prezgodnom nogometašu, ovaj branič, kojeg odmilja zovu i "zadarsko dite", jako je dobar i zabavan.

U sretnom je braku s divnom Mateom Vrsaljko te imaju sina Brunu koji je došao na svijet netom prije početka nogometnog spektakla. Doznajemo kako je iznimno vezan za obitelj, ali je istovremeno spreman za zabavu (što smo stvarno mogli vidjeti tijekom SP-a, osobito kad je otvorio profil na Instagramu, a mi smo s nestrpljenjem iščekivali svaki njegov live i story).

Naravno, velik je ljubitelj sporta pa se u njega daje u potpunosti, 100% - voli trenirati, još jedna strast mu je - brza vožnja! Ljubitelj je i životinja pa ima i dva psa.

Kako piše 24sata,  Šime je nekome posudio medalju za fotkanje, a kad je izašao iz mora, nije više znao kod koga je. Na kraju ju je pronašao kod djevojčice, a njezin je otac inzistirao da se fotografiraju prije nego se medalja vrati onome kome pripada. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".