Doznali smo kako je vjenčanje izgledalo iznutra, što su uzvanici dobili...

Ovo je zaista jedno od najljepših i najelegantnijih vjenčanja koje smo vidjeli
Vidi originalni članak

O vjenčanju godine, kako mnogi nazivaju svadbeni dan Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, ne prestaje se pričati. Iako su sami mladenci i uzvanici otkrili puno toga sami na društvenim mrežama, uspjeli smo doznati kako je sve izgledalo iznutra. Boris Ružić je osmislio kompletno uređenje, pa krenimo redom...

Sve je počelo u mjesnoj crkvi u Balama, koja je iznutra bila decentno uređena bijelim hortenzijama. Bijela je bila boja cijelog vjenčanja, a za uređenje crkve i Stancije Meneghetti, gdje se slavlje nastavilo, bio je zadužen Boris Ružić sa svojim timom. Boris je i sam podijelio fotografije s vjenčanja te se novopečenom bračnom paru zahvalio na povjerenju. 

Boris se odlučio za drvene stolce i jutene stolnjake. Stol za mladence i kumove bio je ukrašen bogatije od ostalih, kakav je i običaj, a na stolcima je bilo ukrasno zelenilo. Dominirale su bijele i zelene hortenzije. Svaki je uzvanik na tanjuru dobio i maslinovu grančicu, baš kao što je Franka imala u svom vjenčanom buketu.  

Uzvanike su dočekale i zdjele s voćem, sve je bilo iznimno elegantno, znalački uklopljeno u prekrasnu prirodu unutrašnjosti Istre. 

Kombinacija zelenog i bijelog cvijeća pokazala se kao pun pogodak, a Stancija Meneghetti na glasu je kao jedna od najljepših lokacija u Hrvatskoj za vjenčanja. Podsjetimo, ondje se udala i Nina Badrić, a za njezino je vjenčanje također bio zadužen Ružić. 

 Na stolu sa slatkim bile su voćne pite, suhi kolači, kroštule, uglavnom istarski tradicionalni kolači. Svemu su dodatan šarm davali kristalni viseći lusteri. 

Gosti su, umjesto konfeta, kao znak zahvale dobili prekrasne kutije sa cvijećem i prigodnim darom, maslinovim uljem. 

 Moramo priznati kako dugo nismo vidjeli ovako elegantno i prekrasno vjenčanje! 

Na Facebook stranicama Dive čitatelji su komentirali kako je vjenčanje zasjenilo i ono kraljevsko Harryja i Meghan!

Tako sam sretan, ali baš jakooo, najsretniji 😍 Iza mene su sati i sati rada, razmišljanja koje ću teško ikada zaboraviti jer sam bio dio velike ljubavne priče u kojoj je dvoje divnih ljudi jučer izgovorilo svoje sudbonosno "da"! Dragi Franka i Vedrane, ljubav je vječna inspiracija i motiv mog rada, hvala vam za vaše bajkovito JUČER, od srca SRETNO za svako vaše novo SUTRA!!! Neizmjerno hvala na svakom povjerenju i pažnji koje ste mi ukazali, napisao je na Facebook profilu Ružić. 

Boris je Franku dopratio do crkve, što je bila lijepa gesta... 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".