Partneri naše humanitarne akcije

Bez njih ova humanitarna manifestacija ne bi bila moguća i zato im hvala na velikoj podršci!
Vidi originalni članak

Realizacija humanitarne izložbe Diva Style Dolls bila bi nemoguća bez naših sponzora koji su nas nesebično podržali. Zahvaljujući Arena Centru koji nas je ugostio imamo priliku  7. listopada u 17 sati u sklopu izložbe održati humanitarnu prodaju Diva Style dizajnerskih proizvoda, a u suradnji s udrugom Europa Donna kojoj je i namijenjen sav prihod od prodaje.

“Jako smo zadovoljni suradnjom s Divom i što je prepoznala aktivnosti i brigu za palijativnu skrb  i bolji standard liječenja. Ovo je prvi puta da organiziramo nešto ovakvog tipa i nadamo se da ćemo surađivati i ubuduće”, poručuje Nives Morić iz Udruge.

Plemeniti cilj Udruge u borbi protiv raka dojke prepoznao je i Grad Zagreb koji se priključio ovom projektu i svojim djelovanjem znatno pridonio njegovom ostvarenju. Također, veliki doprinos ima i Turistička Zajednica Grada Zagreba koja je cijelo događanje proširila i van granica Hrvatske tako što je projektu priključila i produkcijski tim Britain’s Next Top Model. Svojim društveno odgovornim poslovanjem pomogao je i Citroen koji je dao svoju potporu, kao i zrakoplovna kompanija Turkish Airlines koja je svojim pokroviteljstvom doprinijela širenju opće svijesti o borbi protiv raka.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".