Intervju Patricio Alejandro Aguero

FOTO: Diva FOTO: Diva FOTO: Diva FOTO: Diva
Patricio Alejandro Aguero, talentirani lutkar podrijetlom iz Venezuele veliki je dio Divine humanitarne akcije. Zanimljive lutkice njegova su zasluga a više o njemu možete saznati u našem intervjuu...
Vidi originalni članak

Koja je Vaša veza s modom?

Moja baka je bila krojačica, imala je tri kćeri koje su sve bile lude za modom i čitav su život pratile trendove. Jedna od njih je bila moja mama. Ja sam samim time odrastao između modnih časopisa i narudžbi koje je šivala moja baka i to me oduvijek, kao i dan danas fasciniralo. Kako sam uz svoju baku gledao njezin posao i pomagao joj pri njenim kreacijama i tako je započela moja ljubav prema modi.

Jesu li Vam ove lutkice predstavljale izazov? Ako jesu koji je bio najveći?

Lutke su mi uvijek veliki izazov jer sam pri njihovoj izradi veliki perfekcionist i pazim na svaki detalj, ali najveći izazov do sad je bio vremenski. 

Koji je bio najveći izazov na početku Vaše karijere?

Početak svake karijere je dovoljan izazov sam po sebi, ali ako voliš to što radiš mislim da je svaki izazov ujedno i vrlo dobra motivacija.

Što bi ste savjetovali mladim ljudima koji se žele baviti ovim poslom?

Mladim ljudima bih savjetovao da rade ono što žele i vole raditi, da ne slušaju tuđa mišljenja jer to je najbolji put ka sreći u poslu.

Highlight vaše dosadašnje karijere?

Highlight moje karijere je svaki put kad vidim kako publika voli i cijeni moj rad.

Kako biste definirali uspjeh i mislite li da ste ga postigli?

Za mene je uspjeh kad si sretan s time što radiš i kad tvoja kreativnost nema granice, mislim da sam na dobrom putu i zadovoljan sam dosadašnjim postignućima, ali još je puno vremena ispred mene i puno lijepih budućih momenata za ostvarivanje.

Kada biste imali priliku provesti jedan dan s jednom osobom, koja bi to osoba bila i zašto?

Nedostaje mi moja baka...Ona mi je velika prijateljica i otkad živim ovdje u Hrvatskoj najviše mi nedostaje druženje s njom.

Posljedna knjiga koju ste pročitali?

Alfredo Bryce Echenique - "El huerto de mi amada"

Najdraže mjesto u Hrvatskoj?

Cijela Hrvatska mi je predivna, pogotovo obala i Jadransko more.

Što biste poručili mlađoj verziji sebe?

Mlađoj verziji sebe poručio bi da pobijedi svoje strahove, vjeruje u sebe i prati svoj cilj.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".