Zašto volimo Paula Coelha

Zvijezde su nam otkrile zašto su im knjige Paula Coelha omiljena literatura...
Vidi originalni članak

Anamarija Asanović

dizajnerica

S obzirom na to da vrlo često putujem, volim čitati, i to knjige koje se mogu uklopiti u moj stil i viziju života. Upravo su takve knjige Paula Coelha, pune skrivenih, a opet jasnih poruka s kojima se čovjek poistovjećuje i može ih primijeniti u životu.

Coelhove knjige smiruju me, nisu “teške” i u svakoj pronađem nove ideje i izazove.

Boško Balaban

nogometaš

Za vrijeme aktivne karijere nisam imao mnogo prilike za čitanje, no u predahu od nogometa našlo se knjiga koje su me nadahnjivale i opuštale, poput djela Paula Coelha.

Njegove misli uvijek bi pogodile srž i bile ispušni ventil za moje misli, odmak od stresa. Danas, kada imam mnogo više vremena, Coelho je obvezna literatura u mojoj putnoj torbi.

Leona Paraminski

glumica

Inspiracija je “ono nešto” što me vodi kroz život i upravo zato knjige Paula Coelha uvijek me pokrenu i motiviraju na nešto novo.

Najviše ga volim čitati kad se odmaram jer mi je tada glava “čista” i lakše upija pozitivnu energiju kroz njegove knjige. Inspirativan je i uvijek nas ponovno tjera da se vratimo sebi, što je u današnje vrijeme sve teže.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".