Volimo čitati...

Divina knjižnica donosi vam nekoliko prijedloga knjiga koje su nam se posebno dojmile. S razlogom...
Vidi originalni članak

VLAK SIROČADI

Ovaj bestseler New York Timesa proizišao iz pera Christine Baker Kline objavila je Mozaik knjiga. Priča je to o vlakovima sa siročadi kojima su između 1845. i 1929. prometujući između gradova na istočnoj obali SAD-a prevezli tisuće napuštene djece čija je sudbina bila neizvjesna. Hoće li ih usvojiti brižna obitelj ili ih čeka teško djetinjstvo u kojem će služiti i raditi?

ŠTO NAS NE UBIJE

Dugi iščekivani nastavak Millenium trilogije jednog od najpoznatijih švedskih pisaca Stiega Larssona napisan je postumno. Nakon mnogo pregovora s Larssonovom obitelji da ga dovrši, izabran je pisac i novinar David Lagercrantz. Glavni likovi su i dalje Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist koji razrješavaju hakerski napad na tajnu službu SAD-a. Donosi Fraktura.

WAYWARD PINES

Wayward Pines Blakea Croucha (Znanje) prva je knjiga trilogije po kojoj je snimljena i serija producenta M. Nighta Shyamalana s Mattom Dillonom u glavnoj ulozi. Glavni lik je agent tajne službe Ethan Burke koji putujući
prema tom gradiću kako bi pronašao dva nestala agenta doživljava prometnu nesreću...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".