Victoria Beckham

Victoria Beckham svoje je ime pretvorila u uspješan modni brend, zatvorivši usta svima koji mislili da će to biti samo još jedan nespretan izlet celebrityja u dizajn.
Vidi originalni članak

SEKSEPIL Odijevam se seksi, ali ne na izravan način. To je seksepil na način djevice.

SREĆA Ja sam obična djevojka kojoj se posrećilo.

FEJKANJE Kad vam nešto nedostaje, fejkajte. Preniski ste? Nosite visoke pete. Nisam supermodel, ali izvlačim najbolje iz onog što imam.

KAKO JE MODA UKRALA OSMIJEH Nekad sam se smijala na fotografijama. Mislim da sam prestala kad sam ušla u svijet mode. Ukrala mi je osmijeh!

POŽELJAN MUŠKARAC Volim kad je muškarac dobar prijatelj, kad ima smisla za humor, dobar par cipela i zdravu zlatnu karticu.

SLAVA Kad ste izvođač, postanete slavni, ali ne spašavate ljudske živote. Niste baš toliko važni.

"Sve što dizajniram i sama bih nosila. Mnogo inspiracije nalazim u'40-ima i '50-ima. Ne mogu odoljeti figuri koju stvaraju široka ramena i korzeti."

 Ostatak pročitajte u novom broju Dive Style.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".