Upoznajte Link - modnu marku koja će vas oduševiti

FOTO: Mateja Vrčković FOTO: Mateja Vrčković FOTO: Mateja Vrčković FOTO: Mateja Vrčković FOTO: Mateja Vrčković
Spojili su se na jednoj sasvim običnoj kavi; danas epiteti dark, neo, punk, electro i military, zaogrnuti mističnošću neboja, prepoznatljiv su potpis modnog dvojca, kaže Tina Lončar. Link je fotkala Mateja Vrcković.
Vidi originalni članak

Kao da je sama iznova izumila crnu boju inovativno se poigravajući formom, Rei Kawakubo u povijest mode ušila je neki neobjašnjiv šarm destrukcije, pokrenuvši time revoluciju koju nije planirala. I još je manje namjerno, bez ikakvog predumišljaja da postane ikonom, utjecala na niz dizajnera koji su krenuli njezinim stopama utkavši u svoj rad ostavštinu njezina stvaralaštva. Inteligentna modna odmetnica koja je od tkanina gradila skulpture i uživala gledati ih kako se urušavaju, dekonstruktivizam je ucrtala u modnu enciklopediju, a on je zbog svoje snage, sirovosti i neke neobične iskrenosti dobivao sve više poklonika – onih koji su modu znali gledati na način koji nadmašuje puku odjeću i zalazi u područje stvaranja koje teži vječitoj igri s formom izvan okvira zadanih oblikom ljudskog tijela. Neki bi to nazvali avangardom, iako definicije na kraju nisu ni važne. Važan je produkt. I emocije koje se neminovno pobuđuju. Epiteti kao što su dark, neo-punk, electro i military, zaogrnuti mističnošću neboja, utkani su u prepoznatljiv estetski potpis domaćeg dizajnerskog dvojca poznatog pod imenom Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš.

Ostatak teksta o ovom modnom dvojcu pročitajte samo u Divi Style. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".