Koje knjige čita Iva Balaban

Ukus Ive Balaban može se iščitati na njezinom lifestyle portalu journal.hr. Predstavlja nam ga i knjigama sa svog “coffee tablea”. Zavalite se u naslonjač i prolistajte...
Vidi originalni članak

“Ove knjige predstavljaju moje životne afinitete, ono što me zanima, što pratim: lifestyle, dizajn, uređenje interijera, vrtna arhitektura. Zapravo sam veliki estet. Te me stvari zanimaju čak i više od mode”

Knjiga o uređenju vanjskog prostora puna praktičnih ideja i savjeta od toga kako stvoriti u vrtu romantičan kutak do toga kako odabrati vrtni namještaj, biljke, rasvjetu.

Crno-bijelo uređen dom je dramatičan, a diskretan, moderan i klasičan. A inspiracija je svuda oko nas, podsjeća nas ova knjiga: u zebrinim šarama, starim filmovima..

Stil je luksuz, a luksuz je ono što nas čini sretnima. Knjiga govori kako ne treba mnogo novca već samo nekoliko dobro odabranih komada da stvorimo opušten, ugodan dom s mnogo stila.

Ovo je više od kuharice, oda hrani i ljubavi prema kuhanju. Food & Life nam govori kako nas moderne dijete zakidaju za dio životnog užitka jer hrana je integralni dio sreće.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".