Tri čudesna tretmana za kožu bez mana

Najnoviji, revolucionalni tretman jest onaj genom mladosti koji daje brze, odmah vidljive rezultate čineći kožu mekom, svježom i zaglađenom...
Vidi originalni članak

Tajna mladenačke, zdrave i svježe koze leži u zdravim stanicama i njihovom stalnom regeneriranju. Kako je nama cilj omogućiti baš te rezultate izdvojila sam tretmane koji pomažu u ostvarenju navedenog. To su redom tretmani: matičnim stanicama, hijaluronom i genom mladosti. Vjerujem da vam na prvu zvuči kao laboratorijski eksperimenti stoga ću vam u par crta objesniti prednosti svakog od navedenih tretmana. 

Matične stanice dobivene iz zelene švicarske jabuke, nova i sofisticirana aktivna supstanca koja garantira vitalnost i trajnost matičnih stanica kože. Štiti kožu i daje joj taj toliko željeni, mladenački i svjež izgled. 

Hijaluron, kombinacija triju različitih kiselina - visokomolekularne, niskomolekularne i lipozomske kapsulirane hijaluronske kiseline. Djeluje na površinu kože, dubinu i potiče stvaranje nove hijaluronske kiseline u koži. Nakon tretmana, koža je hidratizirana, meka i zaglađena.

Gen mladosti nova je formula pomlađivanja koze. Kromosom conotoxin dobiven iz conud školjke najsličniji je ljudskom genu mladosti. Koristi se kao intenzivni tretman protiv dubokih bora i ekspresivnih linija. Trenutno ublažava duboke bore, ujednačava ten, čini kožu mekom i zaglađenom.

No, osim navedenim tretmanima, čistu, ujednačenu, svježu i zdravu kožu lica postići se može i upotrebom lasera. Dual yellow  laser izuzetna je tehnologija koja upravo pogađaa tu problematiku kože lica. Moćna kombinacija sinergije žutog i zelenog svjetla spojena u visokokvalitetnoj tehnologiji daje nam mogućnost za rjesavanje hiperpigmentacija, melazmi, crvenila kože, popucanih kapilara, dubinsku stimulaciju kolagena i elastina. Nakon samo jednog tretmana koža izgleda znatno zdravije i mlađe. Izuzetno je dobar i kao preventivan i korektivan tretman. Preporuka je za sve one koji žele sačuvati i poboljšati svoj izgled te odgoditi proces starenja kože.  Venus Legacy je pak prva tehnologija u kojoj su spojene multipolarna radiofrekvencija i pulsirajuče elektromagnetsko polje. Kontroliranim zagrijavanjem dubinskih slojeva kože potiče stvaranje kolagena i elastina, zateže kožu lica i tijela, oblikuje tijelo i uklanja celulit.

Dakle, nema tog problema za koji mi nemamo rješenje, na vama je da se pokrenete i počnete odmah raditi na boljoj verziji sebe, koristeći pritom sve dostupne metode, uključujući i gore navedene.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".