Stil i stol

Radni prostor jednog od najuspješnijih domaćih kreativnih direktora utočište je u kojem se rađaju ideje, pršti energija i vlada minimalizam. Vanja Blumenšajn otvorio je vrata svoga ureda Karlu Pavliću. Što ga je tamo dočekalo?
Vidi originalni članak

Mladi kreativni direktor koji više od deset godina uspješno pliva oglašivačkim vodama osvojio je gotovo sve domaće i pristojan broj stranih advertising nagrada te jednu na koju je najviše ponosan Vanja Blumenšajn tako s titulom kreativca godine nakon nekog vremena odlučuje uzeti konce u svoje ruke, živjeti sretno i drugima mamiti osmijeh na lice, pa osniva vlastitu agenciju Señor čiji je osnovni cilj stvarati projekte koji će imati pozitivan utjecaj na industriju i cjelokupno društvo.

INSPIRACIJA Berlin i njegova kreativna energija moj su veliki izvor inspiracije. Ne čudi me da su ondje svoje dane provodili Bowie, Cave...

MOTIVACIJA Komunikacija je nepresušno vrelo inspiracije. Svijet oko nas svakodnevno se mijenja, pa se moramo mijenjati i mi. Dokle god je ta promjena izazov, ne nedostaje mi motivacije.

MISIJA Raduje me kreacija i stvaranje nečega novog što će pomoći klijentu, ali i popraviti svakodnevicu onih kojima je komunikacija namijenjena.

OSJEĆAJ Radim u vlastitoj agenciji Señor pa me svaki projekt koji tu nastaje čini posebno zadovoljnim. Već smo tijekom prvih nekoliko mjeseci osvojili nagrade na najrelevantnijim nacionalnim festivalima i to je lijep osjećaj.

PROSTOR Mislim da je najvažnije da se u prostoru ljudi osjećaju ugodno i tu je prije svega važan naš odnos, ostalo nekako slijedi. Osobno volim eklektičan stil, malo starog, malo novog, izbjegavam uniformnost i svakako naginjem minimalizmu.

ATMOSFERA Koliko god zvučalo neiskreno, trenutno me najviše veseli dobra atmosfera u uredu, kada "brainstormamo" s našim juniorima  onaj osjećaj da imate nešto dobro pred sobom.

RITUALI Kada dođem na psoao, moji rituali su ispijanje čaja i čitanje e-mailova. Ne nužno tim redoslijedom. 

MINIMALIZAM Na mom radnom stolu vlada čisti minimalizam. Laptop bez kojeg ne izlazim iz stana, papir i olovka sve je što mi treba za rad.

GLAZBA svaki je dan netko u uredu DJ i pušta svoju playlistu Mislim da je četvrtak moj, a kada nas stisnu rokovi, najviše volim tišinu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".