Senzualni mirisi

U posljednjem broju Dive Style predložili smo vam nekoliko parfema koji, osim što su novi na tržištu, mirišu fantastično, a vrijeme je da se i na njih podsjetimo!
Vidi originalni članak

U posljednjem broju Dive Style predložili smo vam nekoliko parfema koji, osim što su novi na tržištu, mirišu fantastično, a vrijeme je da se i na njih podsjetimo! 

Dok ljetni parfemi imaju vrlo životopisne, ali i očekivane inspiracije, oni koji izlaze u jesen nude raznovrsnije asocijacije poput prvog parfema Azzedinea Alaiaje “Alaia”. Ipak, proberemo li note, kao poveznicu pronalazimo toplinu, senzualnost, snagu i zavodljivost, koja je katkada nevina, a pokatkad moćna i transparentna. Najčešće su tu note vanilije, ljubičice, sandalovine, jantara i jasmina koje se kombiniraju s citrusima, voćem poput kruške i breskve ili kožom i drvenastim tonovima. Bez obzira na to volite li nježne i slatkaste ili muževnije parfeme, ova jesen pruža pregršt izbora koji će naglasiti vašu snagu i/ili senzualnost.

 Azzedine Alaia asocira na vlagu i miks hladnih i toplih tonova poput kože, ljubičice i ružičastog papra (edp 100 ml, 902,90 kn, Müller)

 Narciso Rodriguez For Her L’Absolu – sastav mošusnih nota isprepliće se s tuberozom, jasminom i pačulijem (edp 50 ml, 619,90 kn, Müller)

 Armani Code Satin osvježava svoj cvjetno-orijentalni miris nerolijem (edp 50 ml, 501 kn, Douglas) 

 Stella McCartney Stella miriše na cvijeće poslije kiše pri čemu prevladavaju ruža, drvo i jantar (edp 50 ml, 81,50 eura, www.strawberrynet.com)

 Tom Ford Velvet Orchid sadrži crnu orhideju, rum, sandalovinu, brušenu kožu, med, narcis... (edp 50 ml, 847 kn, Parfumerija “Lana”)

 Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme začinjen je arapskim jasminom nasuprot dobro poznate stare baze (edp 50 ml, 875 kn, Martimex)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".