S Boudoir i Diva Style kišobranom i u egzotičnim krajevima

Kišobran u suradnji magazina Diva Style, Boudoira i Nivee nosi se i u egzotičnim tropskim krajevima!
Vidi originalni članak

Sive kišne dane uljepšava nam predivan Boudoir kišobran u suradnji Dive Style i Nivee, koji je najdraži novi asesoar svih žena u redakciji. Osim što neodoljiv print Boudoirove čipke daje nevjerojatno elegantan dojam, kombinacija crne i srebrne boje pasat će baš uz svaki vaš styling. Domaće fashionistice već sada luduju za našem kišobranom, pa ga s razlogom možemo nazvati najpoželjnijim komadom sezone! Želite li i vi imati predivan dizajnerski kišobran u kolekciji, još uvijek ga možete nabaviti uz aktualan broj magazina Diva Style za samo 49,90 kn.

Inače, Diva STYLE u svom novom broju donosi intervju sa Zrinkom Cvitešić, glumicom i velikom zvijezdom West Enda koja je i na naslovnoj stranici. Osim toga, ovdje su čak četiri inspirativna modna editorijala koji donose inspiraciju koje nam katkad manjka, od odjeće za izlazak do romantičnog looka ili asesoara.

U beauty sekciji pratimo najbolje trendove iz protekle godine i najavljujemo nove, a ovdje je i vrući editorijal u kojem odlučno izjavljujemo: Pravila su ovdje da se krše! Diva Style donosi i zanimljive intervjue: Nevena Rendeli razgovarala je s poznatom modnom blogericom Mashom Sedgwick, Jelena Veljača s Maurom Massarottom koji stoji iza brenda Sheriff & Cherry, a Sanja Muzaferija s vinarom - rockerom Brunom Trapanom. Pišemo i priče o mladim modnim brendovima koji osvajaju svjetske piste, Marelli Agnelli, Nataliji Irons, Hemingway bistrotu, Neuhaus pralinama te Beču.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".