Robert Sever x Diva Style traka postala je hit choker!

Pitamo se, izgleda li naša svjetlucava Robert Sever x Diva Style traka za kosu bolje u kosi ili oko vrata? Mi se ne možemo odlučiti!
Vidi originalni članak

S obzirom na to da su svi ludi za krunama Roberta Severa, ponudili smo vam nešto još ekskluzivnije – limitiranu Diva Style trakicu za kosu by Robert Sever! Predivna prljavobijela i crna trakica s aplikacijama bisera i kristalića napravljena je u suradnji s Nivea Repair & Targeted Care linijom kao lagana proljetna verzija Severovih popularnih kruna.

Ipak, ono što nas je posebno iznenadilo je činjenica da je djevojke nose kao choker! Tako je naša trendi trakica postala i najpopularniji komad nakita sezone, koji fantastično izgleda na dnevne i večernje outfite, a vjerujte nam - jako privlači poglede. Pokažite nam i vi svoje selfije s našom trakom, u kosi ili oko vrata, uz hashtag #robertseverxdivastyle

 

 

 

 

 

Kako nam uskoro izlazi nova Diva Style, trakicu možete još tjedan dana nabaviti na svim Tisak kioscima. Cijena: 49,90 kn s Divom Style. Nadamo se da ćete je stići uhvatiti prije nego nestanu iz prodaje, jer ovo je komad koji ćete nositi cijelo ljeto!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".