Crni petak ili dan za metak?

Dok su frendice iskoristile početak vikenda za kupnju svih tih mračnih predmeta želja za bagatelne cijene, ja sam uspjela preskočiti trening, zabiti se autom u stupić, ostati bez 14-godišnje arhive i pojesti kalorija koliko sve Kardashianke zajedno ne pojedu u tjedan dana... Čiji je petak bio crniji?!
Vidi originalni članak

Sretan vam crni petak, svima vama koji slavite, koji imate priliku peglati kartice i kupovati na lažnim sniženima, jer popusti od 30 posto su upravo to - lažna sniženja. No, kako se već neko vrijeme ne mogu približiti terminu poludjele šopingholičarke moj je crni petak bitno drukačiji. I bitno crniji! Umro mi je laptop. Novi. Točnije, hard koji je imao zadatak čuvati moju 14 godina staru arhivu. Nestalo je sve i da, iako živimo u 21. stoljeću i aute voze autopiloti,  ja svoje podatke više nikad neću vidjeti. Sad kad sam ih propisno oplakala i zalila tugu teglicom Lino-lade (slatko je lijek za sve), mogu nastaviti crnjake vezane uz ovaj petak. Počelo je obećavajuće, PMS nikad gori, prišt na čelu veći nego u pubertetskoj sezoni, trening preskočen zbog spomenutog PMS-a...No, bar sam ranije stigla na posao. Ne, nisam stigla ranije, stigla sam prva, dok je još vani bio mrak. Parkirajući sam se zabila u stup. Stupić, ako ćemo pazit na semantiku, ali udubljenje je postojano i na autu i na stup(ić)u. Jesam spomenula da je bio mrak?

Nastavilo se lošim menijem, pretjerivanjem sa slatkim (vidi gore) i sažalnim pogledima na vrećice kolegica koje su ipak pokleknule nad tim crnim petkom. Ipak, budući svi gurui za dobar život savjetuju da negativne misli treba anulirati, a sudeći po količini nula na njihovim računima zaključujem da znaju, odlučujem ovom crnom petku pokazati srednji prst! 

Pojedine kalorije nemaju opciju undo, ok, imaju ali ta je meni neprihvatljiva. Auto će riješiti limar (jednom), a stupić ionako nitko ne primjećuje (zato i ima na sebi sve boje iz dijapazona). Što se šopinga tiče tješim se onom starom da ionako "nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stvari", a hard, e njega ću još malo oplakivati iako i ta priča nosi pouku - back up je sve!

A da ipak završim u revijalnom tonu, pobrojat ću što su moje spretne kolegice nakupovale, interentskim putem dakako, jer vani su sniženja padala do 70 posto! Mračni predmet želje broj jedan: Dolce&Gabbana Leo štikle - fuksija - jer blagdani su pred vratima. Cijena prava sitnica, s popustom - 300 eura.

Druga na listi, kolekcija Stelle McCartney za Adidas - tajice i top plus tenisice (čisto da se nađe). Treći ulov na popustu, mirisi s potpisom Toma Forda. Na četvrtom mjestu grudnjaci iz Bia Brazila (američki online store da ne bi bilo zabune) koji dijele mjesto s haljinama iz Asosa... No, da ne nabrajam više, suznih očiju gledajući njihov plijen, veselo ću čekati idući crni petak u kojem će i meni pripasti uloga kupovanja, a ne kukanja!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".