Must have komad sezone: Diva Style i Lei Lou by Aleksandra Dojčinović novčanik!

Jeste li već ugrabili must have komad sezone i prelistali novi broj Dive Style? Još uvijek stignete!
Vidi originalni članak

Naša seksepilna Blondie, Nina Badrić, uljepšava nam kioske tijekom ove tmurne jeseni, no još većim hitom od nje pokazao se naš novčanik u suradnji s Opelom i dizajnericom Aleksandrom Dojčinović! Crveni, zlatni ili plavi, teško je izabrati samo jedan, što su potvrdile i naše čitateljice koje nam javljaju da su ugrabile sva tri komada. Ako ga još uvijek nemate, možete ga kupiti u paketu s Divom Style za samo 49,99 kn.

Osim intrigantnog intervjua s Ninom, pročitajte i što je moćna svjetska blogerica Andy Torres rekla našoj Nevena Rendeli dok su šetale ulicama Milana za vrijeme Milano Fashion Weeka, kako Jelena Veljača vidi najpoznatijeg cvjećara među slikarima, neponovljivog Sašu Šekoranju, je li Tomo Ricov ultimativni zagrebački trendseter, o čemu piše njegov dugogodišnji prijatelj Boris Kovaček, tko je famozni lutkar Patricio Alejandro Aguero čiji rad stoji iza još famoznijeg projekta Diva Style Dolls o kojima su svi brujali proteklog mjeseca te koja su najcool mjesta u uvijek obožavanom Beogradu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".