Modna ovisnica Anna Dello Russo

Velika modna ovisnica s posebnim stanom koji joj služi kao ormar, modna urednica i stilistica, Anna Dello Russo utjelovila je stil u kojem "manje je više" ne vrijedi. Urednica japanskog Voguea pravi je modni manijak!
Vidi originalni članak

VOGUE

Sada sam urednica u japanskom izdanju, a godinama prije (čak 18 godina) bila sam u talijanskom Vogueu. No, apetit za modom posebno mi se probudio posljednjih godina i moje mišljenje jest da print nikada neće "umrijeti", osobito izdanja s mnogo modnih editorijala.

"VIŠE NIKAD NIJE PREVIŠE" 

Da, možda će fotograf Helmut Newton reći da sam modni manijak, ali ja jednostavno obožavam odjeću, nakit i asesoare. Za njih sam čak kupila i stan do onog u kojem živim. To što imam oko 4000 pari cipela i dalje mi nije previše, a ni dosta!

MANGA STIL

Život u Japanu svakako je utjecao na mene. Kažu da se odijevam kao da imam bar dvadeset godina manje, jer moje godine i koljena nisu "primjerena" ovako kratkim suknjama.

KOLEKCIONARKA

Kupujem robu čim siđe s piste, a spremna sam za dnevni look platiti i do 50.000 dolara. Nadam se da će od moje kolekcije jednog dana nastati muzej jer, naime, nemam nasljednika.

MODNI DODACI

...su moja djeca. Iako tu nailazim na kritike, ne dira me previše.

MODNA IKONA

Rekla bih prije da sam modna žrtva, ali ne može mi se osporiti status ekstravagantne urednice. Zaista, ne postoji ono što ja ne bih odjenula.

MEDITACIJA

Volim tulumariti, ali za doček jedne Nove godine odlučila sam otići u Indiju, na meditaciju i jogu. Inače, vježbam jogu svako, baš svako jutro, nakon čega plivam.

HRVATSKA

...me očarava. Rođena sam i odrasla u Bariju te smo često ljetovali u Hrvatskoj. Dubrovnik je predivan grad...

MODNI UZORI

 Kažu da sam nasljednica Anne Piaggi (legendarne modne novinarke), a ja se uvijek divim Carine Roitfeld i mladoj Miroslavi Dumi.

BLOG

Uz to što sam u Vogueovim izdanjima nebrojeno godina, vodim, naravno, i modni blog pod nazivom "ADR Factory" na koji stavljam sva modna snimanja, fotografije s revija, svoje outfite... Blog sam ukrasila zlatnim kičastim okvirima koje stavljam na svaku fotografiju i gdje god mi to na blogu odgovara.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".