Knjige za potpuni mir duše

Loredana Bahoric, dizajnerica koja stoji iza modnoga brenda “Charlie”, uz modu uživa i u dobrim romanima. Neki su uz nju od djetinjstva, nove svakodnevno otkriva, a tu su i beletristička izdanja...
Vidi originalni članak

Odavno, otkad sam je prvi put pročitala, njezino je mjesto uz moj krevet. Što reći o knjizi o kojoj je sve rečeno, o malom-velikom princu u svima nama. Vjerojatno ga još tisuće ljudi od 1943. zauvijek drži u svom srcu... "Jer čovjek samo srcem dobro vidi, ono bitno očima je nevidljivo...”

Genijalna priča, Franzenova verzija slobode nema veze s onim prvim asocijacijama, slojeviti likovi gotovo su trodimenzionalni, disfunkcionalni, a istodobno snažni. Roman o tome kako danas živimo...

Ako se dobro sjećam, sve tri knjige progutala sam u pet dana! Jednostavno me obuzeo lik Lisbeth Salander, atipična junakinja... Mislim da ću ih opet pročitati.

Iako imam desetak Taschenovih izdanja o interijerima, ova me knjiga, čim je otvorim, momentalno prebaci na morsku obalu, u divne morske vizure i jednostavne interijere koji inspiriraju i opuštaju istodobno.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".