Knjige Ive Šulentić

Voditeljica Iva Šulentić pasionirana je čitačica knjiga. Kad smo je upitali da odabere najdraže, popis je biio podugađak. Morali smo prerezati i svesti ga na samo pet naslova.
Vidi originalni članak

SPENCER JOHNSON - WHO MOVED MY CHEESE

 ”Who Moved My Chesse” dr. Spencera Johnsona divna je metafora za život i različite situacije u njemu, bez obzira na to želimo li posao vezu, novac, slobodu ili sl. Brzo se čita, a ideje iz nje ostaju u glavi.

JORGE BUCAY - ISPRIČAT ĆU TI PRIČU

 Ovu knjigu Jorgea Bucaya svake godine nosim na more da se prisjetim divnih priča koje nas uče koječemu. Optimistična, mudra i lako čitljiva, ovo je knjiga neospornog šarma. 

DAVID NICHOLLS - JEDAN DAN

”Jedan dan” divna je priča koju će neki prepoznati kao film s Anne Hathaway. Dvojite li oko čitanja knjige ili gledanja filma, svakako pobjeđuje knjiga Davida Nichollsa. 

JARED DIAMOND - GUNS, GERMS AND STEEL  

 Fascinantna knjiga Jareda Diamonda ”Guns, Germs, and Steel” za koju je, uostalom dobio i Pulitzerovu nagradu, daje nam dobar uvid u nas same i uče nas još koječemu. 

MARK HADDON - THE CURIOUS INCIDENT OF THE DOG IN THE NIGHTTIME

Ova knjiga mi je jedna od najdražih koje sam pročitala. Fantastična je, samo ću reći - pročitajte je!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".