Klikni iza kulisa Dive Style!

Jeste li već blippali naslovnicu nove Dive Style s Nevenom Rendeli? U nastavku saznajte kako oživiti sadržaj ispred vas!
Vidi originalni članak

 U suradnji s aplikacijom Blippar i Arena Centrom vodimo vas iza riječi i slika i pretvaramo stranice časopisa u interaktivno videoiskustvo. Blipnite mobitelom/tabletom označeni sadržaj i zaronite u svijet Dive. Obećavamo – I najveće dive među vama bit će zadivljene!

U ovom broju potražite sljedeće interaktivne sadržaje...
1) Naslovnica - Blipnite na naslovnicu s Nevenom Rendeli i otkrit će vam se čarobni svijet nastajanja modnoga editorijala. Fotografi, vizažisti, frizeri, modeli – i jedan poseban art-direktor. Sve za Divu Style, u suradnji s Arena Centrom koji ovoga proljeća donosi sve najvažnije modne trendove.
2) Poliklinika Bagatin - Ispunite ekran fotografijom glumice Ane Begić Tahiri i otvorite videovrata poliklinike Bagatin u kojoj najbolje znaju kako vaše lice, tijelo i osmijeh učiniti savršenim.
3) Diva Style trakica za kosu by Robert Sever - Jednim klikom na fotografiju manekenke s trakicom Roberta Severa za Divu Style ulazite u photo booth, gdje možete otkriti kako naše fantastične crne i bijele trakice za kosu stoje upravo na vašoj glavi.

Sve što trebate je uslikati sadržaj besplatnom aplikacijom Blippar, koja se može skinuti u App Storeu i na Google Playju, pričekati da se sinkronizira i uživati u sadržaju! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".