Broš za top stil

Broševi se vraćaju na velika vrata. Nakit koji su voljele naše bake još jednom potvrđuje svoj status bezvremenskog modnog hita.
Vidi originalni članak

Broševi su jedinstveni, često unikatni komad nakita koji u sebi krije puno potencijala. Možemo ih nositi kao jednostavan modni dodatak, ali isto tako, oni mogu preuzeti glavnu riječ u cijelom outfitu. Česta zabluda je da su broševi rezervirani za starije žene što savršeno demantiraju današnje trendseterice koje obožavaju broševe kao ukras za kaput, umjesto ogrlice ili kao bogati detalj na šeširu. Pretražite bakinu kutiju s nakitom i sigurni smo kako ćete pronaći bar jedan koji će te nositi na sebi jedinstven i originalan način. I biti vrlo chic.

BROŠ Aint Laurent 310 eura

BROŠ Marni 245 eura 

 BROŠ Marni 140 eura

 BROŠ D&G 175 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".