Kazalište NIJE...

Intendantici HNK Zagreb kazalište je njezin život, no kad se spusti zavjesa, ostaje prostor za male radosti.
Vidi originalni članak

Kino je moj bijeg od teatra. Volim radove Sofie Coppole, a sve više se vraćam i francuskom novom valu i obožavanom Truffautu.

Putovanja su dio posla – u lipnju sam uvijek u Avignonu na Svjetskom festivalu kazališta, no najdraže mi je kad me put odvede u New York, grad u kojem sam živjela.

Katkad popijem koktel, ali najčešće je to ipak čaša vina.

Obožavam mediteransku, ali i sve egzotične kuhinje. Sve rado kušam, što čudnije to bolje. Posljednji put me oduševila hrana u Obali Bjelokosti – puno ribe i riže, posluženo na velikoj pogači s umacima od povrća. Jede se prstima!

U zadnje sam vrijeme najčešće u haljini – ugodno, praktično i bez razmišljanja o tome što s čime odjenuti. Volim reći da je kazalište otisak prsta osobe koja ga vodi, a to isto mislim i o modi. Ona otkriva osobnost.
Kod odjeće mi je važan neki pomak koji će me privući.

Ovisna sam o cipelama, ali svi kažu da uvijek kupujem jedan te isti model, a onda se ljutim što nitko je primjećuje moje nove cipele.

Godinama sam išla u teretanu i činilo mi je dobro, ali odustala sam kad tri mjeseca nisam otišla na trening. Imam tako malo slobodnog vremena da je posvećeno obitelji i prijateljima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".