Gril teatar

Odabrali ste restoran OXBO Urban & Grill? Možete biti sigurni da ćete pojesti jedan od boljih steakova u Europi koji će ispeći chef Tomislav Nikšić. Zanat je izbrusio u Americi, a s njim je kuhana i pečena Ivana Vodogažec.
Vidi originalni članak

Najveći svjetski portal za putovanja TripAdvisor dodijelio je hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb certifikat izvrsnosti za 2014. godinu proglasivši ga najboljim zagrebačkim hotelom prema ocjenama gostiju i svrstavši ga među najhotele u Hrvatskoj. Nagrade TripAdvisor Certificate of Excellence Award i TripAdvisor Traveler’s Choice Award temelje se na komentarima posjetitelja portala koji na sva usta hvale gostoljubivost i udobnost zagrebačkog Hiltona. Certifikat izvrsnosti dodijelili su i hotelskom restoranu OXBO Urban & Grill, omiljenom i među domaćim gostima koji “skoknu“ na piće, ručak, večernji provod... – Želimo da se gosti osjećaju kao kod kuće, u ležernoj i živahnoj atmosferi, uz savršenu poslugu. Ovo je mjesto gdje svaki obrok postaje jedinstveno iskustvo – kaže glavni kuhar Tomislav Nikšić koji je jelovnik osmislio kao uzbudljiv “miks“ međunarodne i hrvatske kuhinje. Prožima se lokalno i globalno, s naglaskom na omiljenim jelima s grila, a zaštitni znak OXBO Urban & Grilla sočni su odresci.

OXBO je samo jedan od restorana u Europi gdje možete dobiti premium steakove od visokokvalitetne, svježe američke govedine black angus sa svjetski poznate farme Creekstone s jamstvom organskog uzgoja. Očekujem vas na teatru mesa, poručuju iz OXBO Urban & Grilla koji se diči i nagrađivanim burgerom, no ističu kako se odlično snalaze i sa svim ostalim namirnicama. Šef kuhinje Tomislav Nikšić osmislio je posebno za magazin Diva Style nesvakidašnju kombinaciju: file lososa s vaflima od rogača i umakom od vrhnja, vlasca, kopra, češnjaka i limunove korice.

-OXBO nudi inovativan koncept otvorenosti, od kreativne slobode u osmišljavanju jelovnika do otvorene kuhinje u kojoj goste upoznajemo s namirnicama i pripremom jela, slušamo njihove komentare... Tako predstavljanje novih jelovnika postaje zabavno druženje. Kad sam došao u OXBO pomislio sam: da otvaram svoj restoran bio bi baš ovakav- kaže Tomislav Nikšić koji je bio chef u restoranu u Marylandu u SAD-u te u restoranu Le Meridien u Splitu. Za dinamičnu otvorenost restorana zaslužan je i BIF studio koji je dizajnirao (i cijeli hotel) kao eklektičan spoj različitih stilova.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".