Filmska preporuka

Ukoliko još uvijek niste pogledali ove filmske zvijezde svakako vam preporučamo, jer osim što će te uživati u flimu, dobro će te se i zabaviti.
Vidi originalni članak

Pitt - Jolie romansa

UZ MORE


Romantična drama drugi
je film ex-para Jolie-Pitt, a Angelina potpisuje i režiju. radnja prati život bivše plesačice Vanesse i njezina supruga, pisca rolanda 70- ih godina u Francuskoj. Par koji se počeo međusobno udaljavati odlazi u miran primorski gradić. Kroz priče njegovih stanovnika rješavat će vlastite probleme.

Za Igre nema gladi

ŠOJKA RUGALICA 2. DIO

Završetak planetarno popularne filmske uspješnice prati Jennifer Lawrence u ulozi Katniss Everdeen kao vođe revolucije, zajedno s Distriktom 13, u borbi protiv nedodirljivog Kapitola. Kroz niz izazova i prepreka Katniss dokazuje kako da je spremna boriti se za svoj narod i slobodu.

Akcija i još akcije

JAMES BOND: SPECTRE

Dugo iščekivani nastavak Jamesa Bonda u kojem Daniel craig četvrti put oblači odijelo agenta 007. Ovaj put pridružili su mu
se christoph Waltz, Lea Seydoux, ralph Fiennes te prekrasna monica Bellucci. misteriozna poruka Bonda dovodi u organizaciju Spectre dok se m bori da spasi budućnost mI-6...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".