Diva Style Dolls proslavile su se i u Britaniji

FOTO: PIXSELL FOTO: Anto Magzan/PIXSELL FOTO: Anto Magzan/PIXSELL FOTO: Anto Magzan/PIXSELL FOTO: Anto Magzan/PIXSELL FOTO: Anto Magzan/PIXSELL FOTO: Anto Magzan/PIXSELL FOTO: Anto Magzan/PIXSELL FOTO: Anto Magzan/PIXSELL FOTO: Anto Magzan/PIXSELL FOTO: Anto Magzan/PIXSELL
U sklopu poznatog reality showa British Next Top Model sinoć je na britanskoj Lifetime televiziji prikazana epizoda "Croatian Couture" snimljena na modnom spektaklu našeg magazina i modnog producenta Viktora Drage "Diva Style Dolls"
Vidi originalni članak

Najspektakularniji hrvatski modni party u prošloj godini, Diva Style Dolls dobio je epilog na britanskoj televiziji. Naime, Lifetime TV jučer je prikazao reportažu sa svečanog predstavljanja projekta u listopadu u Umjetničkom paviljonu čiji je sastavni dio bila i ekipa showa Britain's Next Top Model na čelu s glasovitom modnom novinarkom Hilary Alexander. Uz bok Hilary, u žiriju ovog svjetski poznatog showa nalaze se prijašnja pobjednica showa Abbey Clancy, supermodel Paul Sculfor te fotograf Nicky Johnston.

Da se podsjetimo, magazin Diva Style u suradnji s Viktorom Dragom pokretač je projekta u sklopu kojega su hrvatski dizajneri, njih dvadeset i jedan, u svoje kreacije odjenuli fantastične lutke venezuelskog lutkara sa zagrebačkom adresom Patricija Aguera. Produkcija Britain’s Next Top Model nakon višemjesečnih istraživanja odabrala je upravo ovaj projekt pod Draginim kreativnim vodstvom, a u suradnji sa sjajnim timom Turističke zajednice grada Zagreba za partnera prilikom snimanja novih epizoda. Na čelu produkcijskog tima, kao članica žirija na reviju Diva Style Dolls došla je utjecajna modna novinarka Hilary Alexander koja je projektom i razinom produkcije bila oduševljena.

Posebni kuriozitet je što se Drago uz nju u jednoj od epizoda Britain's Next Top Modela pojavio kao član žirija. Naime, devet finalistica tog šoua uz naše su manekenke nosile modele hrvatskih dizajnera istovjetne onima na lutkama. Zato je britanska TV postaja epizodu snimljenu u Zagrebu i najavila riječima: "Djevojke su se zaputile u Zagreb da prošeću pistom pred očima hrvatskog dizajnera Viktora Drage prije nego što obave snimanje na užurbanoj tržnici na Dolcu".

Inače, stilizirane stilizirane lutke prodane su u korist organizacije za borbu protiv raka dojke Europa Donna što je potpuno zaokružilo ovu lijepu priču koja nas podsjeća zašto volimo modu i modno novinarstvo.

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".