Baš nas pere washhouse

Zašto svakodnevan (i dosadan) posao kao što je pranje rublja ne iskoristiti kao zen trenutak, kad ćete sjesti i predahnuti od uobičajene jurnjave?
Vidi originalni članak

Pa baš biste mogli i to u nedavno otvorenoj praonici rublja Washhouse u zagrebačkoj Savskoj ulici 19. Praonica radi svaki dan do 23 sata, cijene nisu previsoke: pranje u perilici koja prima do 10 kilograma rublja stoji 25 kuna, sušenje je 40 kuna, a svakih 10 minuta produženog sušenja još 5 kuna. Prostor je ugodan, svijetao, lijepo dizajniran, a klijentima je omogućen i pristup internetu. Možete donijeti vlastito računalo ili se pak poslužiti postojećim tabletima. Ako vam nije do surfanja, možete gledati i kako se rublje u bubnju okreće i okreće i okreće... Pomalo hipnotizirajući učinak također je izvrstan dnevni predah.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".