Dame sa špice dokaz su da je osmijeh bio i ostao najbolji modni dodatak

Baš su nam popravile dan, a kladimo se da će i vama
Vidi originalni članak

Iako su obje dame odjevene perfektno i sami bismo najradije iskopirali njihov styling, upravo najbolje što nose je osmijeh od uha do uha. Time se po milijunti put dokazalo da nije bitno što nosite nego kako nosite. 

No, moramo par redaka posvetiti i odličnim modnim odabirima.

Mlada je dama oduševila afro frizurom i cvjetnim topom od tila (usput je pokazala kako nositi prozirno, a ne biti vulgaran) te ga iskombinirala uz klasični basic model crnih hlača. Veliki plus za kombinaciju muškog sata, ruksaka te marame u kosi, a ni prijevozno sredstvo joj nije za baciti. 
Dama pokraj nje najviše nas je oduševila gležnjačama ukrašenim perlama, koje je sjajno uklopila s tamnoplavom haljinom na preklop od baršuna. Taj materijal nije lako uspješno kombinirati u dnevnim varijantama, pogotovo kada ga sparite s perlama i šljokicama (Furlin model Metropolis), no ova je brineta uspjela. Svaka čast, cure!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".