Cure, pozor: Najzgodniji islandski nogometaš obradovao je obožavateljice u nešto drugačijem izdanju

Navikli smo ga gledati u nogometnom dresu pa je ovaj outfit pravo osvježenje
Vidi originalni članak

O Ruriku Gislasonu, islandskom reprezentativcu koji je preko noći osvojio srca obožavateljica diljem svijeta, pisali smo nedavno kad mu je brojka na Instagramu nakon nekoliko dana Svjetskog prvenstva skočila s 30 tisuća na 400 tisuća. Od početka SP-a prošlo je desetak dana, broj njegovih obožavatelja dosegao je čarobnu milijunsku brojku, a tom je prigodom slučajno obradovao pratitelje fotografijom u nešto drugačijem izdanju.

Naime, s obzirom na to da smo ovog frajera navikli gledati u dresu i trenirci, fotografija na kojoj u Volgograd Areni hoda u odijelu i cool naočalama, pravo je iznenađenje! Terenom je prošetao s kolegom Olafurom Skulasonom, a oboje su izgledali savršeno u plavom odijelu. Sve što možemo reći je: super ste nam u igri, ali želimo još ovakvih prizora!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".