Brozovićeva sestra i djevojka Ćalete-Cara jučer su bile najprovokativnija podrška Vatrenima

Jedna je pozirala samo u dresu, a druga uz zalazak sunca
Vidi originalni članak

Hrvatska je reprezentacija upisala još jednu pobjednu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a vatrene navijačice opet su osvojile Instagram odličnim fotografijama na kojima su nogometašima bile najveća podrška.

U tome su se definitivno istaknule dvije ljepotice, Ema Brozović i Adriana Đurđević. Sestra "Epic Broze" pozirala je samo u hrvatskom dresu, naravno, s bratovim brojem 11, a tom je fotografijom skupila gotovo tri tisuće lajkova, a obožavatelji su je obasipali komplimentima kako je prekrasna i riječima poput "moj lijepi anđele".

Još jedna podrška stigla je s juga Hrvatske - Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćalete-Cara poslala mu je ljubavnu podršku poziravši u dresu s njegovim brojem, uz poruku "Sretno, ljubavi!". Adriana ga je bodrila s tiribina na utakmici protiv Argentine, međutim ovog je puta ostala u rodnom Dubrovniku. I nju su obožavatelji obasuli komplimentima, ali i pohvalili igru njezinog dečka. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".