Bread Club, popularna zagrebačka pekara, dijeli kruh svim pogođenima potresom

U pekari na Trešnjevci dijelit će kruh kako bi pomogli onima koji su nastradali u trenutačnoj situaciji
Vidi originalni članak

Zagrebačka pekara Bread Club, koja je u kratkom roku osvojila sve ljubitelje ukusnih peciva i domaćeg kruha, za ponedjeljak je najavila potez koji vraća vjeru u ljude. Naime, dijelit će kruh svima koji se ne mogu vratiti u svoje domove ili žele odnijeti kruh starim i nemoćnim osobama. Na Instagramu su napisali:

Dragi naši, nadamo se da ste nakon jutrošnjeg šoka svi na toplom i sigurnom. Zbog velikog broja naših sugrađana pogođenih trenutnom situacijom od ponedjeljka ćemo u Bread Clubu 1 u Trakošćanskoj 42 postaviti kolica s kojih se možete poslužiti besplatnim kruhom ukoliko se niste u mogućnosti vratiti svojim domovima ili želite odnijeti kruh starim i nemoćnim osobama. Moramo napomenuti da zbog ograničenih kapaciteta naše smanjene proizvodnje možda nećemo moći svima pomoći, ali dat ćemo najviše od sebe što možemo! Također, pozivamo i udruge koje su u potrebi da nam se jave kako bismo kruh dopremili do onih kojima je najpotrebniji. Budite i dalje odgovorni, pazite jedni na druge i ostanite doma!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".