Branka Krstulović izgleda senzacionalno u klasičnom odijelu, a iznenadila nas je odabirom cipela

Ona jednostavno plijeni pozornost gdjegod se pojavi
Vidi originalni članak

Deset godina formalnog postojanja na domaćoj modnoj sceni Aleksandra Dojčinović zaokružila je romantičarskom kolekcijom koja bi se najkraće, budući da se snažno naslanja na osamdesete godine, mogla opisati kao oda jednoj mladosti, dizajneričinoj ponajprije, budući da ona sama pripada upravo toj generaciji, ali u njoj će se prepoznati i njezine brojne suvremenice i poklonice.  U sinoćnjem modnom spektaklu uživala je i Branka Krstulović koja nas je još jedanput oduševila svojom pojavom.

Odlučila se za crno odijelo koje joj stoji kao saliveno, a klasiku je kombinirala s upečatljivim salonkama u srebrnoj boji. Oa modnih dodataka odabrala je tek clutch torbicu i decentne naušnice, a čista petica ide i za make up!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".