Bivša manekenka u Milanu: 'Bojim se virusa, neću idući mjesec dobiti plaću, ali me naučio cijeniti što imam'

Kristina Šalinović živi u Milanu, a na Instagramu se oglasila dirljivom porukom s kojom se mnogi mogu poistovijetiti
Vidi originalni članak

Kristina Šalinović bivša je manekenka koja trenutačno radi u Milanu kao stilistica za kosu, a na Instagramu je podijelila objavu kojom se osvrnula na trenutačnu situaciju i pandemiju koronavirusa:

- Prirodno stanište ljudi koji se dosađuju i životinja... Karantenta traje već tjedan dana i moja se kreativnost konačno počela budit. Iako se jako bojim ovog virusa, čini se da nam je svima bilo potrebno malo ponovnog povezivanja s voljenim osobama... A ne samo trčanje za novcem (da, znam, svi smo sad u financijskom sr***! Kao i mnogi, ni ja idućeg mjeseca neću dobiti svoju plaću). Ali!!! Učim kako pripremati jednostavna jela s tek nekoliko namirnica, shvaćam da ne moram jesti u restoranima nekoliko puta tjedno, shvaćam kako rasporediti prihode i kako cijeniti stvari koje već imam, kao i ljude kojima sam okružena.

Kako god... Ovaj virus shvatite ozbiljno - razmišljajte o svojim i tuđim djedovima, bakama i roditeljima koji su najugroženiji. Ako ne želite ugrožavati svoj život, nemojte ni tuđi! Budite na sigurnom, nemojte biti sebični, perite ruke i budite oprezni. Volim vas!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".