Žudite za promjenom? Prijavite se na naš makeover i osvojite CCC cipele i torbicu

Već danas možete se prijaviti na makeover i osvojiti odjeću i obuću koje su osigurali CCC i stilistica Alma Premerl Zoko te njen fashion brand ALMA fashion. Sve što trebate napraviti je biti kreativni i odgovoriti na naše pitanje
Vidi originalni članak

„Zašto bi baš ti trebala osvojiti makeover?“, pitanje je na koje trebaš dati maštoviti odgovor i možda baš ti budeš odabrana za naš veliki makeover koji je omogućio brand CCC uz stručno vodstvo i nepogrešivo oko stilistice Alme Premerl Zoko. Kreativni natječaj počinje 8. ožujka i vaše odgovore primat ćemo do 18. ožujka 2019. godine. Uz CCC cipele i torbicu, Alma će našu pobjednicu odjenuti u svoj modni brend ALMA Fashion.

Uz takav makeover budite sigurne da ćete mamiti poglede svih pa i fashionistica. Ako vam je dosadio vaš modni stil i nemate ideje kako ga promijeniti, vi ste idealna kandidatkinja za naš makeover. Sve što trebate napraviti jest kreativno odgovoriti na već spomenuto pitanje i naš stručni žiri odabrat će najbolju prijavu.

Stoga ne propustite priliku zablistati u sasvim novom modnom svjetlu uz CCC torbicu i cipele te savjete svestrane stilistice Alme.

Sretna dobitnica makeover-a je Lidija Knežević Uroić. Čestitamo! :)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".