Ovaj proizvod od pedesetak kuna za sjajnu i meku kožu ima svoju "listu" čekanja i gotovo uvijek je rasprodan

Riječ je o proizvodu AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution s potpisom brenda The Ordinary koju nudi odličnu kozmetiku po pristupačnim cijenama
Vidi originalni članak

Nema boljeg od beauty proizvoda koji savršeno odgovara našoj koži, učinkovit je, a istovremeno cjenovno pristupačan. Jedan takav hit je već godinama, a posebno u 2021., što ste se mogli i sami uvjeriti ako ste ga poželjeli kupiti jer ga je gotovo nemoguće pronaći. Na mnogim web shopovima pokraj njega stoji obavijest out of stock, odnosno nedostupno. Riječ je o proizvodu AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution s potpisom brenda The Ordinary koji u asortimanu ima odličnu kozmetiku po pristupačnim cijenama. 

Radi se o kemijskom pilingu koji dolazi u prepoznatljivoj The Ordinary bočici, tamno je crvene boje i na licu se drži desetak minuta. Naravno, prije nanošenja na lice, bitno je konzultirati se sa stručnom osobom kako ne biste postigli kontra-učinak jer je riječ o proizvodu s jako aktivnim sastojcima. 

Iako trenutačno nije dostupan, proizvod je inače dio asortimana web shopa Superskin.hr, gdje je opisan kao proizvod s AHA kiselinama koje ljušte gornji dio kože, što stvara sjajniji i ujednačeniji ten, dok BHA liseline čiste masnoće u porama. Pravilna i redovita upotreba reultirat će sjajnijom i mekšom kožom, a njezina će tekstura biti bolja te će se smanjiti izgled sitnih linija. 

Cijelo vrijeme krivo stavljate maskaru! Pogledajte pravi način:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj je proizvod prava zvijezda brojnih kupaoničkih polica, kao i društvenih mreža, a posebno ga hvale korisnice na TikToku. Tako neka videa s ovim kemijskim pilingom imaju nekoliko milijuna pregleda, a iz brenda su rekli da je, nakon ovakvih videa, brend zabilježio 60% veću potražnju za ovim proizvodom. 

Jedan od rijetkih web shopova gdje je proizvod trenutačno dostupan ja službeni Deciemov web shop. Njegova je cijena 7,20 eura, odnosno nešto više od 50 kuna. 

Jakne od (umjetne) kože pravi su klasik u ormaru: Evo najboljih od 199,90 kn iz omiljenih dućana
Razmišljate li o šiškama? Isprobajte trendi frizuru koja se lako održava i pristaje svima
Par koji je baš uvijek super odjeven: Mnogo su puta bili zvijezde street style rubrike, a opet su nas osvojili svojim stilom
Bez obzira na to volite li klasiku ili trendove, oduševit će vas kombinacije prekrasnih prijateljica

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".