Znate li što su to 'tubing' maskare? Najbolje su za voluminozne i guste trepavice, a ne stvaraju grudice

Prihvatite praktičnost i besprijekoran završetak tubing maskara i uživajte u dugotrajnim, lijepo definiranim trepavicama koje ostaju cijeli dan.
Vidi originalni članak

Kada je riječ o maskari, pronalaženje savršene formule može promijeniti izgled ​​vaših trepavica. Ako ste umorni od razmazivanja, ljuskanja ili teškog uklanjanja, vrijeme je da istražite svijet tubing maskara. Ove inovativne formule stvaraju efektnu boju oko svake trepavice, pružajući otporne na razmazivanje, dugotrajne i lijepo definirane trepavice. 

“Tubing maskara sastoji se od polimera koji obavijaju svaku pojedinačnu trepavicu, što se razlikuje od tipične maskare napravljene s uljem ili voskom koji oblaže trepavice”, objašnjava profesionalna vizažistica, Lauren O’Leary za Marie Claire. "Stvaraju učinak produljivanja i nanose se na isti način na koji biste nanijeli normalnu maskaru, ali je namijenjena da ostane cijeli dan." 

Kako bismo vam pomogli da otkrijete najbolje tubing maskare na tržištu, sastavili smo popis od 5 najboljih opcija za 2023.

Kevyn Aucoin The Volume Mascara
Za tubing maskaru koja doista čini sve, okrenite se ovom najprodavanijem izboru. Legendarni vizažist Kevyn Aucoin stvorio je ovu formulu ne samo za ozbiljnu duljinu, već i za volumen. Tehnologija ove maskare obavija svaku trepavicu kako bi se značajno produžila i podebljala. Formula je također prožeta odvažnim pigmentima za ekstra taman izgled, te uljem jojobe kako bi trepavice bile meke i sjajne. Duga, tanka četkica još je jedna prednost jer možete dosegnuti čak i najsitnije dlačice unutarnje i vanjske linije trepavica.

Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara
Ova cjenovno pristupačna maskara jednako je dobra za produljenje vaših trepavica kao i skuplji odabiri na ovom popisu. Također pruža iste dugotrajne rezultate otporne na razmazivanje kao i druge maskare u tubici, otuda i naziv "Bye Bye Panda Eyes". Recenzentima se posebno sviđa što ova maskara ne zahtijeva nikakav napor za uklanjanje.

blinc Original Tubing Mascar
Dok nosite ovu maskaru, slobodno plačite, vježbajte, pa čak i trljajte oči jer ova maskara neće se razmazati. Njezina formula stvara sićušne vodootporne cijevi koje se vežu za vaše trepavice, što znači da ima veliku postojanost. Ako više volite prirodniji izgled, odlučite se za smeđu nijansu umjesto crne.

Thrive Causemetics Liquid Lash Extensions Mascara
Ako niste sigurni oko tubing maskara, možda će vas sjajna recenzija ovog popularnog odabira uvjeriti. "Moja omiljena tubing maskara koju sam isprobala (i probala sam mnogo) je Thrive Causemetics Liquid Lash extension maskara", kaže Lauren. "Ono što volim kod ove formule je to što je stvarno crna, jako dobro razdvaja trepavice, dugo ostaje i lakše se skida od ostalih maskara." 

Merit Clean Lash Lengthening Tubing Mascara
Za posebno osjetljive oči, čista formula trebala bi biti na vrhu liste prioriteta. Kao što možete pogoditi iz naziva, ova maskara napravljena je od potpuno čistih sastojaka, veganska je, bez okrutnosti, a dolazi i u ambalaži koja se može reciklirati. Njezina je formula savršena za svakodnevno nošenje – u samo jedan ili dva poteza trepavice su definirane i produljene, što rezultira onim potpuno prirodnim izgledom. Trepavice također dobivaju poticaj za regeneraciju zahvaljujući masnim kiselinama i maslinovom ulju.

Odvjetnica super stila: "Komplet i torbicu sam za Valentinovo dobila od supruga, ali ih do sada nisam imala priliku nositi"
Biste li se odvažili nositi upečatljive čizme poput naše street style zvijezde? Izvrsno joj pristaju!
Chic lepršave hlače koje možete nositi tijekom cijelog ljeta, a super izgledaju i u proljetnim kombinacijama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".