Znamo koji je idealan muški miris!

Prada Luna Rossa je set intrigantnih, projektiranih kontradikcija: linija revolucionarnih, elementarnih muških mirisa. Svaki je potpuno individualan, ali opet pripada jednoj priči. Prada svijet je definiran naprednom tehnologijom koliko i zanatom: visoko-tehnološki materijali s neodoljivom, iznenađujućom kvalitetom.
Vidi originalni članak

Snažna prisutnost minerala protiv esencije blistave, svježe vode. Lomi svoje sirove, organske elemente kroz objektive industrije . Njegova suvremena priroda je sve: ugljen je baza svake organske forme na planetu – zasljepljujući ili taman, dijamant ili grafit. Prada Luna Rossa Carbon – jači je od najrobusnije stijene, ali s druge strane protkan svježinom zraka.

Prada Luna Rossa Carbon je ikonoklastički fougere miris koji donosi note destiliranih biljaka i sintetičke materijale u kombinaciji punoj energije. To je pedantno izmiješan miris: zeleni citrus Vert de Bergamote iz Italije, drvenaste note pačulija i suhog ambera. Citrusni je i začinski, lagan i zelen, s elementima vlažne zemlje i kamena. Lavanda čini središnju notu svih Luna Rossa mirisa – njene klasične metalik note korištene su na sjajan, moderan način.

Prada Luna Rossa Carbon pripada zemlji i prirodi, ali njegova mineralna svježina također pripada svijetu tvornice i industrijske inovacije.

Projektirana i dizajnirana, bočica Prada Luna Rossa Carbon mirisa razvija vizualne teme Prada Luna Rossa linije, ali koristeći radikalno drukčije materijale. Ima vizualnu dubinu škriljca ili ugljena, ali s kompleksnim teksturama. Baza bočice je prezentirana u bogatoj crnoj boji ; apsorbira svjetlo, s mekanom baršunastom teksturom. Bočica je i crna i prozirna u isto vrijeme , nešto što se čini čistim, ali je također pročišćeno i usavršeno naprednom tehnologijom.

Karakteristična crvena Prada trakica je smještena na prednjoj strani bočice.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".