Znamo kako do prirodno bijelih zubi!

FOTO: getty/guliver FOTO: blanx FOTO: blanx FOTO: blanx FOTO: blanx FOTO: blanx
Iz BlanX laboratorija dolazi BlanX White Shock, nova linija proizvoda s revolucionarnom i patentiranom formulom čiji aktivni sastojak snagom svijetla izbjeljuje zube
Vidi originalni članak

Ova nova formula izbjeljuje zube na potpuno prirodan način i učinak se može primijetiti već nakon prve primjene. Ne oštećuje caklinu i razina abrazije je sasvim niska jer ne sadrži perokside, optičke izbjeljivače ni abrazivni silicij koji može iritirati i oštetiti caklinu. Osim toga, Actilux® će pomoći u održavanju zubnog mesa zdravim jer uklanja bakterije koje uzrokuju plak i karijes.

Znanstvenici su, proučavajući svojstva arktičkog lišaja, razvili jedinstvenu BlanX zubnu pastu, a nakon toga i cijelu liniju proizvoda za njegu usne šupljine koja učinkovito njeguje, štiti i izbjeljuje zube. BlanX je jedina prirodna formula za izbjeljivanje zubi koju možete koristiti svakodnevno, te koja potpuno sigurno, iz dana u dan, vašim zubima vraća bjelinu i sjaj.

Uspjeh BlanX White Shock proizvoda za izbjeljivanje zubi se može zahvaliti naprednim znanstvenim istraživanjima i prirodnoj tradiciji. Tijekom istraživanja Sjevernog pola, znanstvenici su primijetili kako lokalno stanovništvo ima izuzetno zdrave i bijele zube. Njihova higijena usne šupljine svodila se na tradicionalno trljanje zubi lišajem koji slobodno raste u zahtjevnim klimatskim uvjetima zbog čega sadrži brojne specifične sastojke te ima prirodno antibakterijsko djelovanje. 

BlanX je poseban jer aktivne tvari iz lišaja pomažu u prevenciji nastajanja bakterija i plaka te eliminiraju mrlje od hrane, pića i nikotina. Specifične karakteristike i granulometrija silicija jamče maksimalnu higijenu, kao i minimalno abrazivno djelovanje BlanX White Shock prozivoda, dok fluoridne soli, korištene u formulaciji, jačaju caklinu, unapređuju njenu kompaktnost i bjelinu, a pritom štite usnu šupljinu od bakterija.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".