Životinjski print, tamne nijanse... Najchic trendovi manikura koji će biti popularni ovu jesen

Jesen 2024. donosi raznolikost u nail artu, omogućujući svakome da pronađe nešto po svom ukusu, bilo da su u pitanju suptilni tonovi ili odvažne boje i uzorci
Vidi originalni članak

Kako se ljeto približava kraju, ljubitelji mode i ljepote već su počeli planirati svoje sezonske promjene, a to uključuje i trendove u nail artu. Ove jeseni, majstori noktiju predviđaju niz stilova i nijansi koji će dominirati scenom, bilo da preferirate suptilnu eleganciju ili hrabre izjave.

Životinjski print
Životinjski uzorci su nezaobilazan trend koji se vraća svake jeseni. Zebra, leopard i drugi divlji motivi bit će hit na noktima. Očekujte varijacije ovih printova koji će unijeti dozu egzotičnosti u vaš izgled.

Duboka crvena
Bordo i tamne crvene nijanse preuzet će vodeće mjesto ove jeseni. Ove klasične boje odišu sofisticiranošću i prilagodljive su svim tonovima kože. Ikonične nijanse poput Chanel Rouge Noir bit će među najtraženijima.

Metalik
Metalik tonovi i kromirani efekti nastavljaju dominirati. Ovi sjajni, reflektirajući nokti pružaju futuristički i elegantan izgled koji se može kombinirati s različitim stilovima, bilo u formi naglaska ili cijelog seta noktiju.

Espresso
Topli smeđi tonovi poput mocha, konjaka i tamne čokolade bit će vrlo popularni. Ove boje unose toplinu i ugodnost, savršene su za hladnije dane i izvrsno se slažu s jesenskim garderobom.

Prozirne nijanse
Prozirne boje, dimni tonovi i žele završeci zadržat će svoju popularnost i u jesen, ali s hladnijim nijansama poput sivih i zelenih mahovina. Ovi nježni tonovi pružaju sofisticiran, ali nenametljiv izgled.

Jesenski frenchie
Francuska manikura dobit će jesenski twist s tamnim vrhovima, poput crnog, bordo ili maslinasto zelenog. Ovaj klasik u novom ruhu bit će hit među ljubiteljima sofisticiranog, ali oštrog stila.

Jednobojni nokti
Monokromatski stilovi, posebno crno-bijeli, bit će popularni među onima koji žele jednostavne, ali efektne nokte. Ovaj trend nudi beskonačne mogućnosti za uzorke, održavajući stvari zanimljivima, ali minimalističkim.

 

Đurđa Tedeschi ističe se outfitom i kad nosi 'običnu' crnu haljinu: Upotpunjuje ju zanimljivim dodatkom
Daniela Trbović nekad i sad: Kako se poznata televizijska voditeljica mijenjala tijekom godina
Zgodna dama u ležernoj crno-bijeloj kombinaciji uz cipele koje su hit već nekoliko sezona

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".