Ziaja je predstavila nove kreme za ruke na bazi tropskih maslaca

Ziaja je inspiraciju za liniju novih krema za ruke potražila u tropskim maslacima koji su poznati po svojim izuzetnim regenerativnim, hranjivim i hidratantnim svojstvima - Illipe, Tucuma i Ucuuba maslac.
Vidi originalni članak

Učestalo pranje ruku i njihova dezinfekcija narušavaju hidro-lipidnu ravnotežu epiderme i ona postaje dehidrirana, suha pa čak i bolna. Kako bi se ruke zaštitile od isušivanja i oštećenja potrebno je osigurati pravilnu njegu i zaštitu.

Ziaja je inspiraciju za liniju novih krema za ruke potražila u tropskim maslacima koji su poznati po svojim izuzetnim regenerativnim, hranjivim i hidratantnim svojstvima - Illipe, Tucuma i Ucuuba maslac. Nove Ziaja kreme za ruke pored maslaca, sadrže ekskluzivne inovativne sastojke poput skvalana, uree, inulina od cikorije, natrijevog laktata i koenzima Q10. Kreme udovoljavaju specifičnim potrebama pojedinog tipa kože i pružaju učinkovitu zaštitu i adekvatno njegu ruku tijekom učestalog pranja i korištenja dezinfekcijskih sredstava.

Intenzivno hidratiziraju, hrane, zaglađuju i omekšavaju kožu. Regeneriraju i pružaju olakšanje nadraženoj i ispucaloj koži te smanjujuju suhoću i grubost kože. Odlikuje ih brza moć upijanja i ostavljajuju ugodan miris. #ostanitedoma i prepustite se osjećaju u kojem se blagotvorni sastojci iz egzotične prirode spajaju s inovativnim formulama za pravilnu i intenzivnu njegu ruku...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".