Zendium - nova zaštita vašeg osmijeha

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
U današnje doba izbor preparata za našu usnu šupljinu je stvarno veliki, a jedan od novih koji se nedavno probio na hrvatsko tržište je Zendium.
Vidi originalni članak

Možda nikada niste čuli za ovu marku, no njezina povijest seže još iz 1969. godine, kada je doktor Henk Hoogendoorn, mikrobiolog, krenuo u razvoj paste za zube koja će štititi usta na isti način kao što to čini i priroda. Proučavao je načine na koji naša usta prirodno kontroliraju bakterije kako bi zaštitila zube i desni. Na temelju tog sustava, razvio je zubnu pastu koja djeluje u suradnji s vašim ustima i potiče prirodni obrambeni mehanizam. Tako je rođen Zendium. Prvi puta predstavljen je u Danskoj, gdje je veoma popularan, a kako će ovaj preparat proći na našem tržištu vidjet ćemo i sami. U lepezi širokog izbora paste za zube možete pronaći onu za vaše najmlađe, junior za malo starije, ali i  Sensitive, Fresh i Complete Action koje nemaju dobnu granicu. Tu je i bezalkoholna vodica za ispiranje za usta, a važno je napomenuti da su svi preparati rađeni na biljnoj bazi. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".