Zendayin boho bob najchic je frizura koju možete jednostavno rekreirati ove jeseni

Za razliku od klasičnih, precizno stiliziranih bobova koji su često karakteristični za crveni tepih, ovaj novi stil odiše slobodnim, boemskim duhom.
Vidi originalni članak

Zendaya je bez sumnje postala prava modna i beauty ikona koja stalno iznova pomiče granice ljepote i stila, a njezine frizure često su glavna tema u modnim krugovima. Od glamuroznih trenutaka na crvenom tepihu do ležernih uličnih izdanja, ona uvijek uspijeva iznenaditi i oduševiti. Njena nova frizura, plavi boho bob, upravo je takav primjer - opuštena, ali sofisticirana, s daškom nonšalantnog šarma koji odražava njezinu sposobnost da unese svježinu u tradicionalne stilove.

Zendayin posljednji odabir frizure, viđen 10. listopada u Los Angelesu, savršeno utjelovljuje "šik bez napora." Za razliku od klasičnih, precizno stiliziranih bobova koji su često karakteristični za crveni tepih, ovaj novi stil odiše slobodnim, boemskim duhom. Boho bob, kako ga zovu, odlikuje se prirodnim, raščupanim valovima i dužinom koja se zaustavlja na ključnim kostima, poznatijim kao clavi-cut. To je savršen spoj sofisticiranosti i ležernosti, a Zendaya ga nosi s iznimnom lakoćom.

Jedan od ključnih elemenata ove frizure je mekoća i fluidnost koju odaje. Kosa nije čvrsto stilizirana, već slobodno pada u nježnim valovima, stvarajući dojam prirodnog pokreta. To je posebno istaknuto u kombinaciji s njezinim casual outfitom, sivi džemper i crne cargo hlače, koji dodatno naglašava ležerni stil. Zendaya je odabrala središnji razdjeljak, a njezini pramenovi nježno padaju s obje strane lica, ležerno zataknuti iza ušiju.

Što se tiče boje, Zendaya je izabrala nešto svjetliju nijansu od njezinog uobičajenog medenog tona, skrećući prema kremasto plavoj nijansi koja podsjeća na estetiku 70-ih. Ovaj ton dodaje dozu nostalgije, a izrasteni korijeni pridonose opuštenom i prirodnom izgledu koji je lako održavati. U kombinaciji s jesenskim vremenskim uvjetima, kišom, vlagom i vjetrom, ova frizura djeluje praktično, ali i nevjerojatno trendi.

Iako je poznata po sofisticiranim i umjetnički uređenim frizurama, Zendaya je ovoga puta odabrala izgled koji prkosi očekivanjima. Ovaj prirodni, opušteni stil donosi novu razinu glamura, pokazavši da nije potrebno pretjerivati s produkcijom da bi izgledala zapanjujuće. Zendaya je još jednom dokazala da može učiniti i najjednostavnije frizure neodoljivo privlačnima, a njezin stil sada postaje inspiracija mnogima koji traže savršen spoj ležernosti i sofisticiranosti.

Najbolji ruževi za usne za dugotrajnu boju otpornu na prijenos i brisanje
Uspon i pad Victoria's Secreta: Od malog biznisa čovjeka koji je supruzi želio kupiti rublje do optužbi i loše politike
Bivša prva dama postala Viktorijina anđelica: Carla Bruni zablistala u crnom kompletu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".